Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”

VIDEO | Final de play-off în Liga 2. FC U Craiova – Dunărea Călăraşi 0-0, Csikszereda – ASU Poli 2-2. FC Voluntari - Dunărea Călăraşi, în barajul de promovare/menţinere în Liga 1

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20214313/3/liga-2.jpg

S-a încheiat play-off-ul Ligii 2, în direct pe Look Sport+ şi Look Sport. Dunărea Călaraşi a obţinut calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 1, unde o va înfrunta pe FC Voluntari.

FC U Craiova este campioana Ligii 2 şi a încheiat cu un avans de 5 puncte faţă de următoarea clasată, Rapid. Cele două au promovat direct în Liga 1.

CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi trebuie să treacă de un baraj în dublă manşă pentru a promova în Liga 1. CS Mioveni va înfrunta FC Hermannstadt, iar Dunărea Călăraşi va juca împotriva echipei FC Voluntari.

Tragerea la sorţi pentru ordinea partidelor de la baraj va avea loc luni, la ora 10.00, la sediul FRF. Meciurile vor avea loc pe 29 mai, turul, şi pe 2 iunie, returul.

FC U Craiova -  Dunărea Călăraşi 0-0

Csikszereda – ASU Poli 2-2 (Schieb 32', Bauza 45+1' / Kelemen - autogol 71', Mera 80')

Clasamentul final al Ligii 2, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20214313/27/clasament-liga-2.jpg


FC U Craiova -  Dunărea Călăraşi 0-0, pe Look Sport+

  • Craiova: Taborda – Huyghebaert, Ispas, Diakite, Gîţ – Cacheiro (Voicu 59') (Munteanu 77'), Albu (cpt), Baeten, Blidar – Compagno (Ciolacu 59'), Bălan.
  • Călăraşi: Began – Rus, Şandru (cpt), Lopez, Sălceanu – Puşcaş, Djuric (Acolatse 71'), Cârstocea – Alami, V. Alexandru (Bud 71'), Kanda (Tudoran 64').

Min. 77: Adrian Voicu, introdus pe teren în repriza a doua, s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Valentin Munteanu, în echipa Craiovei.

Min. 70: Ocazie mare pentru Craiova! Golgheterul Claudiu Bălan a trimis o lovitură de cap din careu, către rădăcina barei, dar portarul Began a respins mingea.

Min. 54: Triplă ocazie de gol pentru Craiova! Ispas a şutat de la mare distanţă, portarul Began a respins mingea în faţă, apoi Compagno a încercat să înscrie, dar Began a intervenit din nou. Nici Cacheiro n-a putut să trimită mingea în poartă!

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 39: FC U Craiova a cerut penalty, pentru un presupus fault asupra lui Claudiu Bălan. 

Min. 32: Ocazie mare pentru Craiova! Baeten a centrat din stânga pentru Bălan, care a trimis mingea peste poartă, din careul de 6 metri.

Min. 25: Ocazie pentru Craiova! În urma unui corner, Bălan a reuşit o lovitură de cap din careul mic, dar portarul Began a avut o intervenţie excelentă.

Min. 10: Ocazie pentru Dunărea Călăraşi! Valentin Alexandru a scăpat singur cu portarul, dar a fost semnalizat în ofsaid. Decizie controversată a arbitrului!

Csikszereda – ASU Poli 2-2 (Schieb 32', Bauza 45+1' / Kelemen - autogol 71', Mera 80'), pe Look Sport

  • Csikszereda: Gyenge - Takacs, Kelemen, Apro, Bor - Savin (Bara 63'), Casiadi (Csuros 63') - Pinter, Bauza (Meszaros 75'), Schieb (Jebari 46') – Rotar (Suciu 75')
  • ASU Poli: Păduraru - Şofran (Jurj 46'), Bocsan, Mera, Popovici (Casado 63') - Radu, Coadă (Ignea 37'), Codrea, Ivanovici - Radunovic (Munteanu 76'), Axente (Plazonja 63')

Min. 80: GOL pentru ASU Poli! 2-2! A înscris Mera, cu o lovitură de cap din careu, în urma unei lovituri libere din partea stângă.

Min. 71: GOL pentru ASU Poli! 2-1! A fost autogolul lui Kelemen, după o fază de cascadorii râsului!

Min. 62: Ocazie imensă pentru ASU Poli! În urma unui corner, Mera a trimis mingea milimetric peste poartă, cu o lovitură de cap.

Min. 60: Ocazie pentru Csikszereda! Bauza a şutat din careu, dar Popovici a reuşit să blocheze.

Min. 46: A început repriza a doua! Câte o schimbare în fiecare dintre echipe: La Csikszereda, Soufiane Jebari intră în locul lui Marvin Schieb. La ASU Poli, Călin Jurj îi ia locul lui Nicolae Şofran.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 2-0 pentru echipa din Miercurea Ciuc!

Min. 45+1: GOL pentru Csikszereda! 2-0! A înscris Juan Bauza.

Min. 32: GOL pentru Csikszereda! 1-0! A înscris Marvin Schieb.

Min. 28: Ocazie imensă pentru ASU Poli! Mingea a ajuns în careu la Mircea Axente, care a avut o execuţie incredibil de slabă.

Min. 24: Ocazie pentru ASU Poli! În urma unei lovituri libere, Radunovic a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă, din 6 metri.

Min. 2: Ocazie pentru Csikszereda! În urma unui corner, Rotar a trimis o lovitură de cap, iar mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă.


CS Mioveni - Rapid 1-0 (Blănaru 65'), pe Look Sport+

  • CS Mioveni: Ducan – Oancea, Garutti, Gheorghe, Şerbănică – Măr, Panait, Chindriş, Işfan – Blănaru, Massaro
  • Rezerve: Ius. Popescu, Rădescu, Coman, Szilard, Coşereanu, Ivan, Rusu. Tănase, Toma
  •  
  • Rapid: Drăghia – Goge, Ignat, Nastos, Florică – Pănoiu, Lazăr - Sefer, R. Ilie, Ursu - Al. Ioniţă I
  • Rezerve: H. Moldovan, Voicu, Dandea, Finica, Dragomir, Barbu, Jorza, Hlistei, Ad. Bălan

Minutul 70: Ilie centrează în faţa porţii, Bălan cere penalty după un fault al lui Şerbănică, dar jocul e lăsat să continue.


Minutul 65: GOL CS MIOVENI! Blănaru scapă perpendicular pe poartă, îl bate la sprint pe Nastos şi îl învinge pe Drăghia pentru 1-0.


Minutul 57: Şansă uriaşă a Rapidului! Ducan face minuni la un atac prelngit al oaspeţilor, apoi Şerbănică scoate din faţa porţii şutul lui Rareş Ilie.


Minutul 45: Mare ocazie a gazdelor! Işfan bate o lovitură liberă, Blănaru reia cu capul, dar Drăghia face din nou minuni.


Minutul 42: PENALTY RATAT DE CS MIOVENI! Gazdele primesc penalty după un fault al lui Florică, Blănaru bate în stânga lui Drăghia, dar goalkeeper-ul rapidist ghiceşte colţul şi respinge.




Minutul 38: Alexandru Ioniţă vrea un şut puternic de la distanţă, dar trimite peste.


Minutul 15: Sefer înscrie, dar golul e anulat pentru ofsaid.


Minutul 1: Meciul începe cu un moment frumos dedicat lui Ionuţ Voicu, aflat la ultimul meci ca jucător profesionist.

Ultimele meciuri din play-off-ul Ligii 2 sunt:

  • CS Mioveni – Rapid, de la ora 13:30, pe Look Sport+
  • Csikszereda – ASU Poli, de la ora 18:30, pe Look Sport
  • FC U Craiova – Dunărea Călăraşi, de la ora 18:30, pe Look Sport+

FC U Craiova şi Rapid au promovat direct în Liga 1. În plus, ‘alb-albaştrii’ au câştigat trofeul Ligii 2, având un avans de patru puncte faţă de ‘alb-vişinii’, înaintea ultimei runde.

CS Mioveni nu se poate clasa mai jos de locul 4, astfel că este calificată matematic la barajul de promovare în Liga 1.

ASU Poli Timişoara nu mai are şanse pentru baraj, chiar dacă o poate egala pe Dunărea Călăraşi, dar nu o poate depăşi. Primul criteriu de departajare în caz de egalitate este numărul de puncte cu care s-a încheiat sezonul regulat. Dunărea a avut 34 de puncte, în timp ce ASU Poli a avut 32 de puncte.

Dunărea Călăraşi are nevoie de cel puţin un egal la Craiova pentru a fi sigură de locul 4. Cu o victorie şi cel mult o remiză a Mioveniului cu Rapid, echipa pregătită de către Cristi Pustai poate urca pe locul 3 în play-off.

FK Csikszereda, ocupanta locului 5 în play-off, poate prinde barajul de promovare doar dacă va câştiga acasă cu ASU Poli, iar Dunărea Călăraşi va pierde la Craiova.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20214313/1/clasament-liga-2.jpg

FC Hermannstadt şi FC Voluntari sunt la barajul de menţinere în Liga 1. Prin urmare, sibienii vor înfrunta ocupanta locului 3 din play-off-ul Ligii 2, iar ilfovenii vor întâlni echipa clasată pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele