Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"

Superliga Publicat pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21528237/1/431316054-933048498325291-2080023661304760384-n.png

Echipa Petrolul Ploieşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în ultimul meci al primei etape din play-out-ul Superligii.

În prima repriză, cele două formaţii nu au avut multe ocazii clare de gol, iar gazdele s-au aflat la conducerea jocului, ratând la lovitura de cap a lui Papp, în minutul 27. După trei minute Jair a trimis în bară, lovind balonul cu umărul.

Acelaşi Jair avea însă să deschidă scorul în minutul 61, cu un voleu din afara careului. Avea să fie şi unicul gol al întâlnirii, iar Petrolul a reuşit prima victorie, după patru înfrângeri consecutive.

Ploieştenii au ajuns la 21 de puncte, ocupând locul 4 în play-out. FCU Craiova este pe locul 7, cu 16 puncte, la doar un punct peste Dinamo şi două peste FC Voluntari.

Florin Stîngă, încrezător după partida cu FCU Craiova

La finalul partidei de pe Ilie Oană, Florin Stîngă, cel care a preluat-o pe Petrolul după ce Florin Pîrvu a fost demis, a dezvăluit că îşi doreşte să continue la formaţia ploieşteană, în cazul în care conducere va vrea să îl păstreze. 

Totodată, tehnicianul a mai spus că echipa sa mai are multe lucruri de îmbunătăţit, dar că se află pe drumul cel bun.

"Am reuşit să gestionăm bine jocul. Strategia pentru acest meci ne-a dus către cele trei puncte. Am fost o echipă de când am ieşit pe teren şi până la final.

Aici la Petrolul am fost antrenor secund. Am fost antrenor principal 7-8 ani în ligile inferioare. Sunt la licenţa PRO acum. Dacă cei din conducere cred că pot să rămân, o voi face cu mare plăcere. Mă simt onorat şi împlinit că am putut să antrenez echipa la acest meci.

Ar fi frumos să terminăm play-out-ul pe primul loc, foarte bine pentru noi. Avem multe lucruri de îmbunătăţit. Dacă la finalul campionatului vom fi acolo, vom fi fericiţi.

Sunt convins că putem face lucruri frumoase. A fost o perioadă grea, foarte grea, dar a meritat. Eu personal deja o să mă gândesc la meciul cu Dinamo." , a spus Florin Stîngă la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele