Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Galatasaray a umilit Fenerbahce chiar în "sufrageria" rivalei! Icardi, golul meciului

Superlig Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20975256/1/mic.jpg


Galatasaray a câştigat de manieră clară derby-ul cu Fenerbahce, 3-0 în deplasare, în direct la Prima Sport 3, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului din SuperLig.
 
Înaintea venirii pe terenul marii rivale, Galata avea un punct avans şi îşi propunea să plece neînvinsă pentru a păstra sau mări diferenţa. Iar meciul a început bine pentru oaspeţi, care au marcat încă din minutul 15, prin Bardakci, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid.
 

Deschiderea de scor s-a produs, totuşi, în minutul 32, când Oliveira a prins un şut foarte bun, la colţul lung, şi a făcut linişte printre pătimaşii fani ai gazdelor.
 

Golul de 2-0 a venit pe contraatac, în minutul 78, Icardi pasându-i la timp lui Akturkoglu, care a finalizat printre picioarele portarului advers.
 

În minutul 86, Kahveci a fost eliminat direct pentru un fault dur, iar şansele lui Fener la un comeback s-au năruit. Mai mult, în al zecelea minut de prelungiri Mauro Icardi a înscris cel mai frumos gol al meciului, finalizând violent, cu ajutoul transversalei, pentru un 3-0 umilitor.
 

Graţie succesului important din derby, Galatasaray a ajuns la 39 de puncte din 17 etape şi s-a distanţat la patru puncte de Fenerbahce şi la opt de Başakşehir, care are un meci mai puţin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele