Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

VIDEO | Georgia - Luxemburg 2-0. Gruzinii sunt la un pas de prima calificare din istorie la EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21531693/2/profimedia-0858560226.jpg

Echipa naţională a Georgiei a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Luxemburgului, în semifinalele play-off-ului de calificare la Euro 2024.

Georgia a condus cu 1-0 la pauză prin golul marcat de Budu Zivzivadze, în minutul 40. Oaspeţii au avut un jucător eliminat cu cartonaş roşu direct, pe Maxime Chanot, în minutul 58, iar georgienii au trimis în bară, în acelaşi minut, prin Shengelia.

Însă gazdele au reuşit să marcheze al doilea gol cinci minute mai târziu, tot prin fotbalistul lui Karlsruhe, Budu Zivzivadze.

Cu această victorie, Georgia s-a calificat în finala play-off-ului, unde va înfrunta învingătoarea din meciul Grecia – Kazahstan.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele