Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO ǀ Juventus s-a impus în ”Derby d’Italia”, 1-0 cu Inter

Juventus Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

Juventus Torino a învins duminică, în deplasare, echipa Inter, scor 1-0, în ”Derby d’Italia”, meci contând pentru etapa a 27-a din Serie A. Duelul a fost în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Juventus a deschis scorul în prima repriză, prin Filip Kostic, care l-a învins pe Onana în minutul 23. Arbitrul întâlnirii a consultat sistemul VAR după ce a fost semnalat un henţ al lui Rabiot în faza premergătoare golului, însă reuşita lui Kostic a fost validată.

În clasament, Inter e pe locul al treilea, cu 50 de puncte, în timp ce Juventus se află pe locul 7, cu 41 de puncte, la numai patru puncte de locurile care duc în cupele europene.

VIDEO cu golul


Informaţii înainte de meci 

Inter Milano – Juventus Torino, meci contând pentru etapa a 27-a din Serie A, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 21:45. ”Derby d'Italia” se poate urmări online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca majoritatea meciurilor din campionatul Italiei.

Inter ocupă locul 2 în Serie A, cu 50 de puncte câştigate, în timp ce Juventus se află pe poziţia a 7-a din clasament cu 38 de puncte. Dacă ”Bătrâna Doamnă” nu ar fi fost penalizată cu 15 puncte, ar fi avut acum 53 de puncte şi ar fi fost favorită să obţină locul al doilea, la mare distanţă totuşi de lidera Napoli (68 de puncte).

În tur, Juventus – Inter Milano s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0. De altfel, în ultimele 10 confruntări directe dintre cele două echipe din Serie A, ”Bătrâna Doamnă” s-a impus de 6 ori, Inter de două ori şi alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

Programul transmisiunilor Prima Sport din Serie A, etapa a 27-a:

Vineri, 17 martie

  • 19:30: Sassuolo – Spezia, în direct la Prima Sport 4;
  • 21:45: Atalanta – Empoli, în direct la Prima Sport 3;

Sâmbătă, 18 martie

  • 16:00: Monza- Cremonese, în direct la Prima Sport 4;
  • 19:00: Salernitana – Bologna, transmis de Prima Sport PPV 1;
  • 21:45: Udinese - AC Milan, în direct la Prima Sport 2;

Duminică, 19 martie

  • 13:30: Sampdoria – Verona, în direct la Prima Sport 3;
  • 16:00: Fiorentina – Lecce, transmis de Prima Sport PPV 2;
  • 16:00: Torino – Napoli, în direct la Prima Sport 4;
  • 19:00: Lazio – AS Roma, în direct la Prima Sport 3;
  • 21:45: Inter – Juventus, în direct la Prima Sport 2.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele