Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO | Kasimpaşa - Galatasaray 2-2. Primul pas greşit al echipei lui Terim în noul sezon. Cicâldău şi Moruţan au creat golul de 1-0

Stranieri Publicat pe 29 aug 2021
mail-share icon Email


Olimpiu Moruţan (22 de ani) a avut un debut reuşit la Galatasaray, duminică seară, contra celor de la Kasimpaşa (2-2), live pe Look Sport 2. Înainte să fie schimbat în minutul 72 cu Feghouli, fostul FCSB-ist a pasat decisiv la reuşita lui Cicâldău şi a stat şi la baza golului de 2-0.
 
Trimis de Fatih Terim din primul minut, la cinci zile de la transferul de la FCSB, Moruţan a fost, alături de Cicâldău, mijlocaşul de creaţie al trupei cim-bom. Şi nu i-a luat mult să iasă în evidenţă, pentru că în minutul 32 i-a pasat decisiv chiar lui Cicâldău, care a împins mingea în poartă pentru 1-0.
 
Peste şase minute, Moruţan a fost cel care a recuperat o minge în apropierea careului advers, a şutat puternic, portarul lui Kasimpaşa a respins, iar Yilmaz, pe fază, a făcut 2-0.
 
După ce Cicâldău a fost schimbat la pauză, Moruţan a devenit epicentrul jocului creativ, dar, în lipsa fostului craiovean, a ieşit puţin în evidenţă. Până să fie schimbat cu Feghouli, Moruţan a mai recuperat o minge în jumătatea adversă, a şutat cu stângul, dar a ratat ţinta.
 
Moruţan a privit de pe teren cum Antalyalli, înlocuitorul lui Cicâldău, a greşit grav în preajma propriului careu şi i-a permis lui Bozok să marcheze pentru 2-2, în minutul 66.
 
Kasimpaşa - Galata s-a terminat 2-2, acesta fiind primul pas greşit al echipei lui Terim în Superliga Turcă. Echipa lui Cicâldău şi Moruţan are şapte puncte din trei etape, la fel ca marea rivală Beşiktaş.

Kasimpaşa - Galatasaray 2-2 (Jorgensen 45+2, Bozok 66 / Cicâldău 32, Akturkoglu 38)

  • Kasimpaşa: Taskiran - Hadergjonaj, Bruma, Serbest, Elmali - Sadiku, Travnik - Erdogan, Hajradinovic, Varga - Jorgensen
  • Galatasaray: Muslera - Boey, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt - Kutul - Yilmaz, Moruţan (Feghouli 72), Cicâldău (Antalyalli 46), Akturkoglu - Diagne
Minutul 72: Moruţan e înlocuit cu Feghouli.

Minutul 66: GOL KASIMPAŞA!
Antalyalli greşeşte grav, Bozok recuperează şi îl îmvinge pe Muslera.



Minutul 54: Moruţan recuperează o minge în jumătatea adversă, încearcă poarta cu stângul, de la distanţă, dar ratează ţinta.



Minutul 46: Cicâldău e înlocuit cu Antalyalli.

Minutul 47: GOL KASIMPAŞA!
Erdogan centrează perfect în faţa porţii, Jorgensen se desprinde lejer din marcaj şi împinge mingea în poartă.



Minutul 38: GOL GALATASARAY! Moruţan recuperează, şutează bine şi execuţia sa e respinsă, apoi Kerem Akturkoglu marchează simplu pentru 2-0.



Minutul 32: GOL GALATASARAY PE RUTA MORUŢAN-CICÂLDĂU! Yilmaz pasează la Moruţan, fostul FCSB-ist driblează inspirat şi pasează în faţa porţii, de unde Cicâldău marchează al doilea său gol stagional. Fază superbă a românilor!



Minutul 27: Altă ocazie a Galatei. Kerem centrează perfect, dar Diagne nu ajunge la minge, spre nemulţumirea lui Fatih Terim.



Minutul 21: Mare ocazie ratată de Cicâldău. Servit perfect de Van Aanholt, "Cic" trage din mijlocul careului, dar Taskiran are o intervenţie bună şi respinge cu piciorul



19:15: Start joc în direct pe Look Sport 2!

După două victorii în primele două etape şi golaveraj 4-1, echipa lui Fatih Terim se deplasează la Kasimpaşa pentru un nou meci în care va pleca din postura de favorită. Dacă Cicâldău e deja un obişnuit al fanilor grupării cim-bom, duminică seară a venit rândul lui Olimpiu Moruţan să primească prima şansă din partea lui Fatih Terim. În lipsa vedetei Arda Turan, tânărul mijlocaş ofensiv a fost trimis încă din primul minut, "Împăratul" considerând că a venit deja pregătit şi că poate ajuta echipa din primul moment.
 
După ce Ioan Becali a vorbit despre posibilitatea ca Moruţan să primească tricoul cu numărul zece, turcii i-au acordat numărul 21.
 
În cazul unei victorii, Galata devine prima lider în Superliga Turciei, putând acumula nouă puncte din tot atâtea posibile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele