Ultima oră
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

VIDEO | Liverpool - Real Madrid 0-0. ”Galacticii” se califică în semifinale, unde sunt aşteptaţi de Chelsea

Champions League Publicat pe 14 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20112622/1/real-m.jpg


Liverpool - Real Madrid, returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor 2020/2021, începe de la 3-1 în tur pentru spanioli şi se vede în direct pe Look Sport+ şi Look 4K miercuri, de la ora 22:00.

Liverpool - Real Madrid 0-0, live pe LookSport+ şi Look 4K de la 22:00

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Arnold, Philips, Kabak, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Milner - Salah, Firmino, Mane
  • Real Madrid: Courtois - Valverde, Militao, Nacho, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Min. 90 + 4: Fluier Final! Liverpool - Real Madrid se termină 0-0. ”Albii” se califică în semifinale datorită victoriei cu 3-1 din tur. 

Min. 90 + 2: Ocazie Liverpool! Salah nu îl poate învinge din nou pe Courtois, în situaţie de 1 vs 1. 

Min. 82: Schimbare la Real Madrid. Locul lui Marco Asensio este luat de Isco.

Min. 82: Dublă schimbare la Liverpool! Iese Mane şi intră Oxlade-Chamberlain A.. De asemenea, iese Firmino, înlocuit de Shaqiri.

Min. 81: Ocazie Real! Militao centrează şi îi pune mingea pe cap lui Benzema, care reia cu pământul, dar balonul se duce peste poartă.

Min. 72: Dublă schimbare la Real Madrid! Iese Vinicius, intră Rodrygo. Iese Toni Kroos, înlocuit de Álvaro Odriozola.

Min. 70: Ocazie Liverpool! Jota trage în plasa laterală şi este corner pentru cormorani.

Min. 66: Şansă mare pentru Real! Valverde dă o pasă excelentă, însă Allison intervine de două ori în faţa lui Vinicius şi a lui Benzema. 

Min. 60: Dublă schimbare la Liverpool! Iese Milner, înlocuit de Alcantara. Iese Kabak, intră Jota. Klopp joacă totul pe cartea atacului. 

Min. 59: Philips vede cartonaşul galben pentru obstrucţie. 

Min. 48: Ocazie pentru Liverpool! Arnold centrează, dar Firmino reia destul de imprecis cu capul către poarta Realului. 

Min. 46: A început a doua repriză cu o ocazie mare pentru Liverpool! Firmino trage periculos din careu, dar Courtois este din nou la post şi respinge.

Min. 45 + 2: La pauză Liverpool - Real Madrid este 0-0. 

Min. 45: Vor fi cel puţin două minute de prelungiri pentru prima repriză. 

Min. 42: A doua ocazie într-un minut pentru Liverpool! Arnold îi pasează lui Wijnaldum, care trage peste poartă din careu. 

Min. 41: Ocazie mare pentru Liverpool! Salah este găsit din nou de Mane în careu, însă egipteanul trimite de la aproximativ 11 metri poziţie centrală un pic pe lângă vinclul porţii lui Courtois.

Min. 25: Casemiro vede cartonaşul galben pentru un fault dur la Milner. Robertson de la Liverpool este şi el avertizat pentru proteste. 

Min. 20: Bară Real Madrid! Karim Benzema reuşeşte două driblinguri, trage la poartă, şutul său este deviat, iar balonul se opreşte în bară. Acţiunea se încheie cu şutul lui Vinicius de la distanţă, în braţele lui Alisson.

Min. 11: Ocazie pentru Liverpool! Milner trage de la distanţă sub bară, dar Courtois reuşeşte să se întindă şi să respingă mingea în corner.

Min. 2: Ocazie mare pentru Liverpool! Apărarea Realului este surprinsă, Mane îi pasează lui Salah, care trage din prima, însă Courtois scoate cu piciorul ca la handbal şi îi salvează pe galactici. 

Min. 1: A început meciul!


Probabil cel mai aşteptat sfert de finală al acestei ediţii, la bătaie cu Bayern Munchen - PSG, duelul dintre Liverpool şi Real Madrid a fost tranşat clar în tur în favoarea echipei lui Zidane. Mai bună pe faza de construcţie, mai atentă la finalziare şi cu o apărare mai exactă, chiar şi fără Ramos şi Varane, trupa din Madrid merge în Anglia cu gândul de a se feri de magia lui Anfield Road şi a păstra avantajul mare luat în tur. Pe "Alfredo di Stefano", dubla lui Vinicius şi golul lui Asensio au transmis un semnal clar, în timp ce reuşita lui Salah a oferit speranţe pentru Klopp şi ai lui.

Între meciul de săptămâna trecută şi returul de pe Anfield ambele echipe au jucat meciuri importante în campionat. Liverpool a învins dramatic Aston Villa, 2-1, cu un gol marcat de Arnold în prelungiri, şi şi-a păstrat şansele la obţinerea unui loc de UCL sezonul viitor, în timp ce Madridul a impresionat şi în El Clasico, cu Benzema şi Vinicius semnând golurile unei victorii, 2-1, în faţa Barcelonei, care i-a apropiat pe galactici la doar un punct de liderul Atletico Madrid.
 
Faţă de meciul tur, problema lui Zidane apare în flancul drept al apărării, acolo unde Lucas Vazquez s-a accidentat în timpul meciului cu Barcelona şi a devenit indisponibil pentru vizita în Anglia. Locul său va fi luat de Odriozola, în timp ce Nacho şi Militao îi vor înlocui din nou pe Varane şi Ramos. De partea cealaltă, sunt şanse mari ca Diogo Jota să apară din nou în centrul atacului cormoranilor, în locul lui Roberto Firmino.
 
Echipele probabile:
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mané
  • Real Madrid: Courtois - Odriozola, Nacho, Éder Militão, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

 

mail-share icon Email
viewscnt