Ultima oră
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025

VIDEO | Măcel în ‘Groapă’! Dinamo – Viitorul 0-5. ‘Roş-albii’ sunt în cădere liberă

Superliga Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20011757/10/rps2971.jpg

FC Viitorul a câştigat meciul din deplasare cu Dinamo, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Este cel mai dur eşec pentru Dinamo în acest sezon. Constănţenii înregistrează prima victorie în campionat din 10 ianuarie încoace.

Dinamo a jucat extrem de modest şi a reuşit un singur şut pe poartă.

Joalisson (4’), George Ganea (16’ - penalty), Andrei Ciobanu (44’, 81') şi Juvhel Tsoumou (79’) au înscris pentru Viitorul.

Viitorul avea 8 meciuri fără succes în Liga 1, trei înfrângeri la rând. În urma acestui succes, echipa pregătită de către Mircea Rednic a depăşit-o pe Dinamo în clasament.

În istoria recentă a confruntărilor Dinamo – Viitorul, constănţenii au mai câştigat cu 5-0 în 2019, la Ovidiu.

1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20011757/15/clasament-viitorul.jpg


Dinamo - Viitorul 0-5 (Joalisson 4', Ganea 16' - penalty, Ciobanu 44', 81', Tsoumou 79')

  • Dinamo: Eşanu – Filip, Bejan, Ehmann, Radu – Fabbrini (Borduşanu 90'), Achim (Răuţă 46'), Anton, Nepomuceno (Bani 46') – Morsay (Stere 46') – Gueye.
  • Viitorul: Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Mladen (Gaztanaga 75'), Benzar – Ciobanu, Artean, Matei (Babunski 57') – Joalisson (Tsoumou 75'), Ganea (Andronache 68'), Grădinaru (Pitu 68').

Min. 90: Schimbare la Dinamo! Iese Fabbrini, intră Borduşanu (16 ani), care debutează în Liga 1!

Min. 85: Ocazie mare pentru Viitorul! Tsoumou a scăpat singur cu portarul, dar Eşanu a respins şutul atacantului congolez.

Min. 81: GOL pentru Viitorul! 0-5! A înscris Andrei Ciobanu, cu un şut de la marginea careului, după ce Ehmann a respins greşit mingea.

Min. 79: GOL pentru Viitorul! 0-4! A înscris Juvhel Tsoumou, cu o lovitură de cap din 6 metri. Atacantul congolez marchează chiar la debutul pentru constănţeni.

Min. 76: Ocazie pentru Viitorul! Babunski a şutat periculos de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă bară.

Min. 56: Ocazie mare pentru Viitorul! Grădinaru a şutat în forţă din afara careului, iar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă. Eşanu era învins!

Min. 51: Cartonaş galben pentru Bejan (Dinamo)!

Min. 46: A început repriza a doua! Trei schimbări la Dinamo!

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Dinamo - Viitorul 0-3

Min. 44: GOL pentru Viitorul! 0-3! A înscris Ciobanu, după ce l-a fentat pe Bejan în 6 metri şi a şutat la colţul scurt.

Min. 39: Ocazie pentru Dinamo! Anton a şutat din lovitură liberă de la 20 metri, dar Cojocaru a anticipat colţul şi a prins mingea, fără emoţii.

Min. 29: Ocazie pentru Viitorul! Joalisson a şutat pe lângă poartă, din careu, lateral dreapta.

Min. 28: Ocazie pentru Viitorul! Portarul Eşanu a avut o intervenţie excelentă la şutul lui George Ganea.

Min. 27: Joalisson a înscris din nou, dar reuşita a fost anulată pentru un fault în atac!

Min. 16: GOL pentru Viitorul! 0-2! A înscris George Ganea, de la 11 metri.

Min. 15: Penalty pentru Viitorul! Fabbrini l-a faultat în careu pe Joalisson!

Min. 4: GOL pentru Viitorul! 0-1! A înscris Joalisson, după o degajare greşită a lui Ehmann. Atacantul brazilian a şutat superb de la marginea careului.

UPDATE 20:30 A început meciul din Ştefan cel Mare!

UPDATE 19:30 Echipele de start:

Dinamo: Eşanu – Filip, Bejan, Ehmann, Radu – Fabbrini, Achim, Anton, Nepomuceno – Morsay – Gueye.

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Mladen, Benzar – Ciobanu, Artean, Matei – Joalisson, Ganea, Grădinaru.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20011757/2/viitorul-echipa.jpg


Dinamo şi Viitorul se înfruntă în etapa a 25-a din Casa Liga 1, vineri de la ora 20:30. Partida din ”Ştefan cel Mare” este transmisă de Look Sport +.

Ambele echipe au un sezon foarte slab, cu multe rezultate modeste, care le-au coborât pe ultimele locuri în campionat, pe 12 şi 13. Sunt resemnate cu gândul că vor evolua în grupa pentru retrogradare, dar vor să finalizeze play-out-ul în afara locurilor care le pot duce în Liga 2.

Dinamo stă în ”bunătatea” fanilor

Alexandru Conovaru, membru DDB, a vorbit la Look Sport Live despre modul în care programul iniţiat de suporteri a ajutat până acum clubul Dinamo să nu dispară şi să reuşească să rămână la un nivel decent. Prin ”Doar Dinamo Bucureşti”, susţinătorii ”câinilor” au reuşit şi reuşesc să ajute echipa cu sume importante de bani. Să plătească salariile jucătorilor, deplasări şi altele.

Conovaru a recunoscut că suma care a intrat până acum în conturile lui Dinamo se ridică la un milion de euro şi că totul nu se opreşte aici. În plus, el a avut un mesaj şi pentru conducătorul Dorin Şerdean, care ar avea un salariu lunar de aproximativ 2000 de euro.

”Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

Viitorul a mărit plafonul salarial pe timp de criză sportivă

Viitorul are parte de un nou sezon slab în Casa Liga 1, motiv pentru care finanţatorul Gică Hagi a luat o decizie prin care să scoată echipa din această pasă. Concret, ultimele informaţii aduc în discuţie mărirea plafonului salarial la echipa din Constanţa, pentru ca jucătorii să fie mai motivaţi.

Astfel, s-a ajuns şi la remuneraţii importante, potrivit Ziare, iar Virgil Ghiţă va lua de acum înainte nu mai puţin de 14.000 de euro pe lună! Până acum, salariile de la Viitorul nu săreau de 5.000 de euro.

Informaţia vine la scurt timp după ce s-a aflat că Viitorul va mai da un tun pe piaţa transferurilor. Formaţia dobrogeană a mai reuşit un transfer de senzaţie. Alexandru Măţan (21 de ani), unul din cei mai tehnici jucători din Casa Liga 1, va pleca în Statele Unite ale Americii.

Măţan va fi jucătorul celor de la New York City. Americanii vor plăti 1,5 milioane de euro, pentru jucătorul care a bifat 23 de prezenţe şi 5 goluri în acest sezon.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Alexandru – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Nepomuceno, Răuţă, Anton, Fabbrini – Morsay, Gueye
  • Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Grădinaru, Ganea, Joalisson

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele