Ultima oră
E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului
VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar

VIDEO | Meci spectaculos în prologul etapei. FC Argeş - UTA 0-1. Super reuşita lui Dangubic a făcut diferenţa

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20307989/5/rps8476.jpg

UTA Arad a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dangubic, cu câlcâiul, în minutul 4, după o pasă de la Ubbink. Atacantul croat a avut şansa de a face ”dubla” în minutul 75, însă a trimis peste, cu aproape toată poarta goală.
 

-------------------------------------

FC Argeş - UTA 0-1 (Dangubic 4)

Echipele de start:
 
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat – Meza Colli, Şerban – Dumitraşcu, Işfan, Tănase – Lupeta
Rezerve: Croitoru, Moisie, Miguel, Telcean, De Jonghe, Viana, Piţian, Teles, Honciu
 
UTA Arad: Fl. Iacob - Shlyakov, Vinko, Erico, Vukcevic - Passaglia, Batha - Miculescu, Ubbink, Antal - Dangubic
Rezerve: Balauru, Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, Negoescu, Mar, Benga
 
Minutul 75: Ocazie rarisimă pentru UTA! Greab respinge în faţa lovitura de cap a lui Miculescu, Dangubic reia din cădere cu aproape toată poarta goală peste.
 
Minutul 57: Dumitraşcu trimite un balon lung în careu din banda dreaptă. Işfan reia până la Dumitraşcu care din cădere reia. Balonul nu se duce foarte tare, însă Iacob are emoţii în a-l reţine, dar în cele din urmă salvează în corner.
 
Minutul 45: Lupeta scoate pentru Işfan, dar execuţia sa trece peste transversală dintr-o poziţie ideală.
 
Minutul 16: Miculescu preia în careu îşi face mingea pentru şut complet nemarcat, însă trimite puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.
 
 
Minutul 13: Argeşiul are o nouă şansă importantă. Işfan îl întinde serios pe Iacob, dar portarul celor de la UTA reuşeşte în cele din urmă să respingă.
 
Minutul 12: Şerban încearcă să reia în forţă din voleu de la 20 de metri, însă nu loveşte corect mingea.
 
 
Minutul 4: GOL UTA! Antal îi ia balonul foarte uşor lui Şerban la marginea careului. Defensiva celor de la Piteşti este surprinsă, balonul ajunge la Dangubic, care finalizează cu câlcâiul.
 
 
Minutul 1: A început partida din Trivale.
-------------------------------------
Două dintre echipele de tradiţie din Liga 1, FC Argeş şi UTA se întâlnesc la Piteşti, vineri, în a doua etapă a Ligii 1.
 
Argeşenii au debutat cu o înfrângere la limită, 0-1 în deplasare cu CSU Craiova şi au în plan să recupereze punctele pierdute în Bănie. 
 
În pauza competiţională, piteştenii au fost extrem de activi pe piaţa transferurilor. Astfel, în vară au plecat Maes (Lierse), St. Drăghici (U Craiova), Cr. Dumitru (Clinceni), De Lucas (liber), Marici (liber), Năstăsie (Hermannstadt), Marakis (SV Horn) Al. Popa, Grecu, Mirică, Malele, Deslandes şi Mediop, ultimii liberi de contract.
 
În schimb, FC Argeş i-a adus pe Istfan (de la CS Mioveni), D. Dumitraşcu (Chindia), Piţian (Chindia), Butoiu (FC Dani Coman), T. Coman (CS Mioveni), Moise (Pandurii), Lupeta (M. Petah Tikva), J. Miguel (Mafra), Viana (Feirense), Cr. Tănase (Clinceni), Crivac (Farul).
 
UTA vine după remiza albă de pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi. Ardelenii l-au pierdut în această vară pe Adi Petre, jucător care a dezamăgit enorm la revenirea în vestul ţării. În schimb, s-au întărit în special cu străini - Baravykas (sosit de la Kukesi), Batha (Tirana), Mar (CS Mioveni), Passaglia (Poli Iaşi), Vukcevici (Podgorica), Ubbink (Podbeskidzie) şi Medjimoreci (Qabala).
 
Meciul dintre FC Argeş şi UTA se va disputa vineri, de la ora 18.30, în direct pe Look Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri