Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Medaliaţii olimpici de la Tokyo au sărbătorit cum se cuvine Ziua Naţională. ”Armata a trecut sub semn de victorie pe aici, aşa am trecut şi eu cu medalia de aur”

Special Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20488079/2/6143979-edit-beta-radis-si-bodnar-1-dec-30112021.jpg

De Ziua Naţională, Simona Radiş a mers la ”Monumentul Eroului Necunoscut”, din ”Parcul Carol” din Capitală.

”Nu sunt puţini cei care au căzut pentru această naţiune, tocmai de asta trebuie să fim mândri că suntem români”.

Colega din barca de aur, Ancuţa Bodnar a fost prezentă la ”Arcul de Triumf”, nu oricum, ci îmbrăcată în straie populare cu medalia de la Tokyo la gât.

”Armata a trecut sub semn de victorie pe aici, aşa am trecut şi eu cu medalia de aur tot în semn de victorie. Sunt mândră că sunt româncă şi că sunt bucovineancă. Mă bucur că sunt un ambasador al Bucovinei şi îmi place să mă îmbrac în costumul nostru tradiţional”, a spus Bodnar.

Nici vicecampionul olimpic Ciprian Tudosă nu a stat de o parte de Ziua Naţională, el a bătut pasul de defilare la Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul”.

”Am ajuns alături de cei pe care îi priveam la TV cu mare drag. Mă gândesc ca după retragere să fac parte din acest minunat colectiv”, a dezvăluit acesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele