Ultima oră
Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus" Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"
Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze
Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei” Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei”
Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său
Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin
Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg

VIDEO | ”Nu am dat nicio şansă adversarului”. Dorinel Munteanu e în sfârşit mulţumit

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21526371/2/otelul-galati-politehnica-iasi-play-out-superliga-superbet-16-03-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi s-a impus la limită sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei Poli Iaşi, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Dorinel Munteanu consideră că sunt puncte foarte preţioase şi s-a declarat mulţumit de modul în care elevii săi au gestionat situaţia împotriva rivalei moldave.

”Dar 3 puncte sunt foarte imporante pentru noi, mai ales că am debutat cu dreptul în play-out. Îmi felicit echipa. Jucătorii chiar au înţeles ce au de făcut. A doua repriză a fost controlată şi ea, nu ştiu cine poate contesta această victorie.

Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână, pe concentarea jucătorilor. Formăm o echipă puternică din punct de vedere fizic şi mental şi astăzi am demonstrat asta. Eu sper să menţinem un ritm bun. Am trecut de primul joc cu bine, dar mai avem 8 meciuri foarte importante în acest play-out”
, a spus antrenorul gălăţenilor, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele