Ultima oră
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe vine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe vine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie
VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă VIDEO | CFR Cluj - Farul, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Ardelenii nu au voie să piardă
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene

VIDEO | ”Nu pot să trec peste”. Dorinel Munteanu, dezamăgit de elevii săi, după egalul cu ”U” Cluj

Oțelul Galați Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu ”U” Cluj, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi în finalul meciului.

Dorinel Munteanu a fost dezamăgit la finalul meciului cu ardelenii şi şi-a criticat jucătorii pentru penalty-ul făcut ultimele minute ale meciului. Antrenorul consideră că Oţelul a dominat meciul şi nu avea voie să piardă cele trei puncte.

”Rezultatul nu ne avantajează, jocul m-a satisfăcut în mare parte. A fost acelaşi scenariu, am condus cu 1-0 şi am luat un gol stupid, din penalty, dar dintr-o greşeală copilărească.

Nu pot să trec peste... Acelaşi scenariu ca la Sepsi, cu schimbările pe care le-am făcut, parţial m-au mulţumit. Trebuie să am o discuţie cu jucătorii, deşi am avut şi săptămâna asta, pentru că pierdem puncte degeaba. Este păcat de efortul lor. Pot să-i felicit pentru efort, pentru determinare.

Universitatea Cluj nu ne-a pus nicio problemă, dar am făcut noi pasul înapoi şi a venit acea greşeală. Nu sunt mulţumit, dar trebuie să mergem înainte şi poate în curând va veni şi victoria.

Am avut ocazii să marcăm, dar trebuia să menţinem acel rezultat. Adversarul nu ne-a pus probleme şi pe o deviere a ieşit penalty.

Îmi pare rău că nu le-am făcut cadou suporterilor cele trei puncte. Voi trage concluziile şi vom face o echipă bună, competitivă”, a declarat Dorinel Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele