Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | Petrolul - Sepsi 1-2. Covăsnenii s-au calificat în play-off după un final nebun de meci

Superliga Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21512906/2/petrolul-ploiesti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-8-03-2024.jpg

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi. Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR Cluj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Petrolul - Sepsi 1-2 (Berisha A. 87' / Ştefan F. 14', Debeljuh G. 90+2')

Echipele de start: 

  • Petrolul (4-3-3): Zima - Papp, Meijers, Huja, Ţicu - Hanca, Seto, Jair - Musi, Berisha, Grozav
  • Rezerve: Eşanu, Bălbărău, Dumitriu, D. Radu, Garutti, Diomande, Jyry, M. Bratu, Işfan. Răducan, Irobiso
  •  
  • Sepsi (4-2-3-1): Moldovan - Oroian, Ninaj, Ciobotariu, Ştefan - Păun, Kallaku - Ştefănescu, C. Matei, K. Varga - Safranko
  • Rezerve: Gedo, Kecskes, Aganovic, Renta, R. Varga, Rondon, Popsa, Dumitrescu, Debeljuh

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+2: GOOOL marcat de Sepsi! Dumitrescu i-a pasat lui Debeljuh, iar acesta a înscris cu un şut la plasat şi îşi readuce echipa în avantaj.

Min. 87: GOOOL marcat de Petrolul! Işfan i-a trimis excelent lui Berisha, iar atacantul a finalizat fără probleme.

Min. 62: Şansă bună pentru Petrolul! Ţicu a bătut bine o lovitură liberă, dar Moldovan a fost pe fază şi a respins.

Min. 58: Ocazie mare pentru Sepsi! Kallaku a primit o pasă în profunzime şi a demarat spectaculos, dar şutul său a fost respins de Zima.

Min. 47: Ocazie mare pentru Sepsi! Ninaj a trimis cu capul, în urma unui corner, dar Gicu Grozav a reuşit să respingă de pe linia porţii.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+5: Final de primă repriză! 

Min. 39: Ocazie de partea ploieştenilor! Berisha a luat acţiunea pe cont propriu, dar şutul său a fost parat de Moldovan.

Min. 29: Ocazie mare pentru Petrolul! Ţicu a trimis în careu, dar şutul trimis de Jair a fost respins în corner de portarul lui Sepsi.

Min. 14: GOOOL marcat de Sepsi! Covăsnenii au deschis scorul cu un şut superb reuşit de Florin Ştefan, care a prins un voleu de zile mari.

Min. 4: Prima ocazie îi aparţie Petrolului! Ţicu a vrut să centreze, dar a ieşit un şut periculos, respins de Moldovan.

Min.1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________

După 29 de etape, Petrolul se află pe locul 10, cu 35 de puncte. Ploieştenii au pierdut ultimele 3 etape, cu UTA Arad, Universitatea Craiova şi FCSB, astfel că şi-au luat adio de la un loc de play-off.

De cealaltă parte, Sepsi duce o luptă aprigă pentru un loc de play-off. Covăsnenii ocupă poziţia a 7-a, cu 40 de puncte acumulate în 29 de partide disputate în acest sezon, la o singură "lungime" de primul loc de play-off, ocupat de "U" Cluj.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele