Ultima oră
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat

VIDEO | Poli Iaşi dă lovitura în faţa Politehnicii Timişoara, în minutul 90+2! Camara, eroul moldovenilor

Liga II Publicat pe 26 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20372039/2/poli-timisoara-liga-2.jpg

Derby-ul studenţesc dintre Poli Timişoara şi Poli Iaşi s-a disputat joi, de la ora 20:00, şi a fost transmis în direct de Look Sport. De asemenea, confruntarea dintre cele două, din etapa a 5-a a Ligii a 2-a, s-a văzut şi pe platforma primaplay.ro.

Partida a fost condusă de timişoreni, care au ţinut posesia pe durata întregului meci. Atacurile au fost însă previzibile, iar fazele de poartă au fost puţine. Daniel Benzar şi Octavian Ursu nu au reuşit să înscrie.

Moldovenii au contat pe atac doar prin fazele fixe şi contraatacuri şi chiar au dat lovitura pe final, în minutul 90+2, chiar după o fază fixă. Camara a marcat cu capul şi a adus a doua victorie la rând pentru moldoveni, în Liga 2.

În urma acestui succes, Poli Iaşi a urcat pe locul 10 în Liga 2, cu 6 puncte. Poli Timişoara e pe 8, cu un punct mai mult, 7.

Poli Timişoara – Poli Iaşi, 0-1 (Camara 90+2) 

Echipele de start:

  • Poli Timişoara: Păduraru – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Ignea, R. Lazăr – Bîrnoi, D. Andrei, D. Benzar – Oct. Ursu
    Rezerve: Devenish – Haţegan, Pamfile, Moţiu, Bocşan, Axente, S. Costea, Zaluschi, Minteuan
    Antrenor: Dorin Toma
  • Poli Iaşi: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă, Tib. Serediuc – Ov. Mihalache (cpt.), Chatziterzoglu – Pelivan, F. Cristea, Al. Stan – S. Camara
    Rezerve: T. Axinte – Târşa, Torres, Corobuţă, Iuraşcu, Aftanache, Asăvoaei, Andr. Istrate, Al. Zaharia
    Antrenor: Costel Enache

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90+2: GOOOL Poli Iaşi! Camara marchează cu capul după o centrare din dreapta, din lovitură liberă, de lângă Scutaru.

Min. 65: Poli Timişoara atacă poziţional, dar nu vine cu un element surpriză prin care să destabilizeze apărarea adversă. Trupa lui Enache abordează o strategie de contraatac.

Min. 46: Începe partea a doua.

Min. 45: Final de primă parte. 

Min. 40: Poli Timişoara ratează mai multe şanse importante. Apărarea ieşenilor rezistă cu greu.

Min. 21: Echipele nu riscă, joacă închis. Fără şanse notabile până în acest moment. 

Min. 1: Începe partida de la Timişoara! 


Victorioasă etapa trecută în Copou, în derby-ul studenţesc cu „U” Cluj, Poli Iaşi se află în faţa unui nou test. De această dată, moldovenii se deplasează în Banat, pentru un alt derby studenţesc, cu Poli Timişoara.

Ambele echipe au dezamăgit până acum. Bănăţenii, care aniversează în aces an centenarul, nu au reuşit să promoveze în Liga 1, în timp ce Iaşiul a retrogradat după un sezon catastrofal. Dar nici în acest an semnele nu par să fie cele mai bune, sau cel puţin ambele echipe au avut un start mediocru.

Poli Timişoara a început cu o înfrângere categorică în deplasare, 0-3 cu „U” Cluj, a continuat cu victorii în deplasare la Călăraşi (3-1) şi Constanţa (2-0 cu Unirea), dar s-a împiedicat acasă cu FC Buzău (1-1).

De cealaltă parte, moldovenii au avut un start catastrofal, cu 3 înfrângeri consecutive, 0-2 cu Petrolul, la Ploieşti, 0-1 cu Chiajna, la Iaşi, şi  

1-2 cu Hermannstadt, la Sibiu. În ultima rundă, Poli Iaşi a dat semne de viaţă şi a trecut de fostul lider, „U” Cluj, cu 2-0.

Înaintea debutului celei de-a cincea etape în liga secundă şi înainte de confruntarea directă, Poli Timişoara e pe locul 7 cu 7 puncte. În schimb, Poli Iaşi este abia a 12-a în clasament şi are doar 3 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele