Ultima oră
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma

VIDEO | Poli Iaşi - Rapid 3-1. Giuleştenii şterg toată impresia bună din ultimele etape

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21499798/2/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Poli Iaşi a învins surprinzător pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid, în etapa a 27-a din Superligă. Oaspeţii au condus cu 1-0.

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25. La pauză s-a intrat cu scor alb , însă repriza secundă a meritat aşteptarea. Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55.

Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (min 83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori. Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

Rapid e pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce ieşenii sunt pe 13, cu 30 de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - Rapid 3-1 (Bettaieb 55, Roman 87, Harrison 90+4 / Krasniqi 52), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei - Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Stefanovici - L. Mihai, Bordeianu, Marchioni, Saghiri - Buş, Bettaieb
  • Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau - Burmaz, Rrahmani

Minutul 90+6: Final de meci! Poli Iaşi se impune cu 3-1.

Minutul 90+4: GOL Poli Iaşi! Gazdele combină splendid, iar Harrison profită de o minge lăsată perfect de Jatoba.

Minutul 87: GOL Poli Iaşi! Roman reia din prima la vinclu, cu o execuţie din interiorul careului.

Minutul 82: Kabran îl învinge pe Aioani, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 65: Ailenei scoate lovitura de cap a lui Oaidă, după o centrare venită de la Burmaz.

Minutul 55: GOL Poli Iaşi! Săpunaru comite o eroare incredibilă aproape de propriul careu! Bettaieb profită şi egalează.

Minutul 52: GOL Rapid! Burmaz cade când încerca să reia din careu, mingea a ajuns la Krasniqi, care a marcat cu o execuţie de fineţe.

Minutul 45+3: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 25: Luca Mihai reia în forţă din afara careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 15: Krasniqi trece de doi adversari şi pătrunde, dar reia moale în braţele lui Aioani.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Echipa lui Berogdi continuă să impresioneze în 2024, reuşind să câştige toate cele cinci partide disputate până acum. După 26 de etape, Rapid se clasează pe poziţia secundă, cu 48 de puncte, la 7 de liderul FCSB.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a ieşit din calculele pentru play-off, după înfrângerea cu Petrolul, din runda precedentă. Trupa lui Leo Grozavu se află abia pe locul 14, cu 27 de puncte.

Nu doar diferenţa din clasament este de partea Rapidului. În tur, formaţia din Giuleşti s-a impus cu 3-2. De asemenea, la Iaşi, Rapid a pierdut o singură dată în ultimii 20 de ani. Se întâmplă 20 februarie 2010, atunci când Poli câştiga cu 2-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele