Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20165191/2/zalewski.jpg

AS Roma n-a reuşit să ajungă în finala Europa League, fiind eliminată de către Manchester United, scor 8-5, pe ansamblul ambelor manşe. Cu toate acestea, a fost o seară memorabilă pentru mijlocaşul ofensiv polonez Nicola Zalewski (19 ani), care a înscris la primul său meci oficial pentru AS Roma. Zalewski a intrat în istoria UEFA Europa League, fiind cel mai tânăr marcator într-o semifinală.

Nicola Zalewski a fost introdus în minutul 76, în locul lui Pedro. A înscris în minutul 83, după ce şutul său a fost deviat în poartă de către fundaşul Alex Telles.

La 19 ani şi 103 zile, Zalewski este cel mai tânăr jucător care înscrie într-o semifinală din Europa League sau Cupa UEFA, după Enzo Scifo (18 ani şi 60 de zile) pentru Anderlecht, în 1984, într-un meci cu Nottingham Forest.

Format la academia clubului AS Roma, Zalewski n-a apucat să debuteze în Serie A, dar a primit o şansă în această semifinală de Europa League. Internaţional polonez, a impresionat la Cupa Mondială U20 din 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele