Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO | Sepsi spulberă Astra, 4-1, şi pune presiune pe Craiova. Neagoe, tot mai departe de play-off

Sepsi OSK Publicat pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19913851/5/sa2.jpg

Sepsi OSK a spulberat-o pe Astra, 4-1, în direct la Look Sport, a obţinut a opta victorie a sezonului şi a ajuns la 31 de puncte, trei sub Craiova, echipa de pe locul al treilea.
 
Cu Budescu lăsat rezervă, Astra nu a avut nicio şansă la Sfântu Gheorghe, în ciuda unui început bun, cu o ratare din poziţie de unu vs, unu cu portarul a lui Bruno (4). În minutul 11, Dimitrov a centrat perfect pentru Kovacs, iar tânărul Popa a scos mingea din poartă pentru prima dată. Pe final de repriză, Sepsi a lovit de două ori şi a rezolvat meciul: mai întâi prin Vaşvari (41), dintr-un penalty dat de Colţescu pentru un fault al lui Popa la Eder Gonzalez, apoi prin acelaşi Eder Gonzalez (44), după o pasă excelentă a lui Tamas. 
 
La pauză, Neagoe l-a trimis pe teren pe Budescu, dar vedeta fostei campioane nu a putut schimba soarta meciului. Bajrovic a făcut 4-0 în minutul 75, iar golul de onoare al giurgiuvenilor a venit cu noroc, în minutul 86, după o deviere în propria poartă a lui Tincu.
 
Prin victoria de sâmbătă, Sepsi pune presiune pe Craiova, de care o despart trei puncte, în timp ce Astra rămâne la 17 puncte, cu mici speranţe de a prinde play-off-ul, având de recuperat nouă puncte până la locul al şaselea, ocupat de Academica Clinceni.

Sepsi - Astra, live 4-1 (L. Kovacs 11, Vaşvari pen. 41, Eder Gonzalez 44, Bajrovic 75 / Tincu autogol 86), live pe Look Sport

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea (Purece 80), Csiszer - L. Kovacs (Markovic 66), Vaşvari, Fofana, Eder Gonzalez (Dumitrescu 80) - N. Tamas, Şafranko (Bajrovic 72)
  • Rezerve: Jesus Fernandez -  Dumiter,  Aganovic, N. Păun, G. Dragomir
  •  
  • Astra: M. Popa - Hugo Sousa, Graovac, V. Găman, David Bruno - Crepulja (Kane 80), Canadija (Wuthrich 46)- Stahl (Merloi 62), Răduţ (Balaure 62), V. Gheorghe (Budescu 46) - Montini 
  • Rezerve: Bolboaşă - Riza, D. Gheorghe, G. Şerban

Minutul 86: GOL ASTRA! O centrare spre Balaure îl păcăleşte pe Tincu, iar devierea sa duce în propria poartă.


Minutul 75: GOL SEPSI! Bajrovic e lăsat să facă ce vrea la 20 de metri de poarta Astrei, prinde un şut bun la colţul lung şi tânărul Mihai Popa primeşte şi al patrulea gol al meciului.


Minutul 45: GOL SEPSI! O fază plecată din aceeaşi zonă a terenului ca la primul gol, flancul stâng al defensivei Astrei, duce la marcarea golului al treilea. Şafranko deviază pentru Tamas, acesta centrează perfect, iar Eder Gonzalez împinge mingea în poartă, din apropiere, pentru un scor umilitor pentru Eugen Neagoe şi jucătorii săi.


Minutu 41: GOL SEPSI! Apărarea Astrei gafează, Popa iese agresiv din poartă şi îl dărâmă pe Eder Gonzalez, iar Sebastian Colţescu dictează penalty. Vaşvari transformă sigur pentru 2-0.




Minutul 11: GOL SEPSI! Mitrea îl lansează pe Dimitrov, bulgarul centrează perfect, iar Kovacs vine lansat şi deschide scorul cu capul, din faţa lui Sousa.


Minutul 4: Mare ocazie a Astrei. Lăsat singur cu portarul, David Bruno vrea o execuţie plasată, dar Niczuly iese la timp din poartă şi îl blochează.


Sepsi Sfantu Gheorghe este, indiscutabil, revelaţia sezonului din Casa Liga 1. Covăsnenii se clasează pe locul 4 şi şi-au depus serios candidatura pentru un loc în play-off-ul primului eşalon. Sepsi este o formaţie care pierde foarte greu un meci. Până acum, din 17 dueluri, a câştigat şapte, a remizat de tot atâtea ori şi a fost învinsă de doar trei ori, adunând 28 de puncte. Sepsi are al doilea cel mai bun atac din România, cu 24 de goluri marcate, şi o apărare echilibrată, care a fost surprinsă de doar 14 ori.

Astra Giurgiu, de cealaltă parte, se confruntă total neaşteptat cu emoţiile pentru evitarea retrogradării. Giurgiuvenii ocupă locul 12 şi au doar 17 puncte, cu două mai multe decât ”lanterna roşie” Politehnica Iaşi. Totuşi, venirea lui Eugen Neagoe a schimbat mult faţa echipei, care a ocupat etape la rând ultimul loc. Nu ar fi exclus ca, la cât de echilibrată este lupta pentru play-off (n.r.- Chindia Târgovişte, locul 6, are 24 de puncte) şi la ce fotbalişti are Astra în lot (Budescu, Lazar, Gheorghe ş.a.m.d), să îi vedem pe giurgiuveni reintraţi cu şanse reale în această bătălie. ”Astralii” au reuşit până acum patru victorii, cinci egaluri şi opt înfrângeri. Golaverajul acestora este de 22-25.

Niciuna dintre echipe nu a strălucit până acum în 2021, de la reluarea campionatului. Ce-i drept, au jucat cu adversare extrem de dificile. Sepsi a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, în faţa campioanei CFR Cluj şi a remizat în deplasare, 0-0, cu Universitatea Craiova. Astra a făcut egal acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi a pierdut la scor de neprezentare deplasarea cu FCSB. Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe, din turul sezonului regulat, s-a terminat 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele