Ultima oră
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma

VIDEO | Suporterii nu l-au iertat pe Messi şi l-au fluierat. PSG, victorie la scor cu Ajaccio

PSG Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21124017/1/profimedia-0775686405.jpg

Paris Sant-Germain a învins, sâmbătă, cu scorul de 5-0, formaţia Ajaccio, în etapa a XXXV-a a campionatului Franţei.

Golurile au fost marcate Ruiz (22), Hakimi (32), Mbappe (47) şi (54) şi Youssouf (73-autogol).

În urma acestui rezultat, Ajaccio a retrogradat în Ligue 2.

Sâmbătă seară, Lionel Messi a fost fluierat de o parte a publicului şi aplaudat de alta.

Radu Banciu îl pune la zid pe Messi

Lionel Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism.

Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Suspendat de gruparea pariziană, Lionel Messi a postat pe contul său de Instagram un mesaj video în care îşi cere scuze.

Totuşi, Radu Banciu nu a fost impresionat de scuzele lui Lionel Messi. Jurnalistul susţine că nu este posibil să primeşti 3 milioane de euro pe lună şi să uiţi că ai antrenament. 

Jurnalistul Prima Sport l-a adus în discuţie şi pe Cristiano Ronaldo, care a confundat ţara unde evoluează cu Africa de Sud. 

”A zis: a, îmi pare rău, eu nu ştiam. La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Ţi-au dat ăia 3 de milioane de euro pe lună ca să îi reprezinţi.

Tu care eşti un analfabet. Ce să reprezinţi? Tu nici nu ştii unde e Arabia Saudită pe hartă. Cum a făcut Ronaldo. I-a confundat cu Africa de Sud tembelul ăla când s-a dus.

Cine are dreptate? Noi sau puritani ăştia de la TV care vin îmbrăcaţi la costume să vorbească de ei în termeni elogioşi?”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele