Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

VIDEO | Tottenham - Nottingham 3-1. Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe bancă

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21550875/1/totte.jpg

Tottenham a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Nottingham Forest, în ultmul meci al etapei a 32-a din Premier League.

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Murillo, din minutul 15, iar oaspeţii au egalat în minutul 27, după reuşita semnată Chris Wood. În partea secundă, doi fundaşi au marcat pentru Tottenham, ducând scorul la 3-1.

Mai întâi a înscris Micky van de Ven, în minutul 52, pentru ca Pedro Porro să înscrie şi el, şase minute mai târziu. Tottenham s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 4 în clasament, cu 60 de puncte. Nottingham Forest ocupă poziţia a 17-a, cu 25 de puncte.

Fundaşul român al lui Tottenham, Radu Drăguşin, a rămas pe banca de rezerve.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele