Ultima oră
Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România” Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”
VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat
Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20 Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20
Aproape de o nouă dramă! Un jucător legitimat la FC Nantes este în comă indusă, după ce i s-a făcut rău la antrenament Aproape de o nouă dramă! Un jucător legitimat la FC Nantes este în comă indusă, după ce i s-a făcut rău la antrenament
NEWS ALERT | Convocările preliminare ale lui Rădoi pentru meeciurile Românâiei cu Germania şi cu Armenia NEWS ALERT | Convocările preliminare ale lui Rădoi pentru meeciurile Românâiei cu Germania şi cu Armenia
Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor” Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor”

Acţionarul lui CFR Cluj a confirmat: „Cristi Balaj este noul preşedinte al clubului!”. Ce atribuţii va avea fostul arbitru

CFR Cluj Publicat pe miercuri, 14:29
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20395388/1/bala.jpg

După informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Ştefan Gadola – acţionar al clubului CFR Cluj – a confirmat că fostul arbitru Cristi Balaj este noul preşedinte al clubului din Gruia. Acţionarul a oferit vorbit despre această numire şi a oferit detalii despre responsabilităţile pe care Balaj le va avea.

CFR Cluj a avut parte de o perioadă de „foc” în ultima perioadă, în special după eliminarea categorică din Europa League, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Antrenorul Marius Şumudică, preşedintele Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu au fost demişi, după ce s-a creat un scandal în Gruia şi a ocupat prima pagină a site-urilor de sport câteva zile. Mai departe, şefii campioanei României l-au readus pe Dan Petrescu în funcţia de antrenor. 

Declaraţiile lui Ştefan Gadola: „Mi-e frică de FCSB şi Craiova!” 

Ardelenii au rezolvat acum şi problema preşedintelui clubului, funcţie pe care a preluat-o Cristi Balaj. Ştefan Gadola a vorbit despre numirea acestuia şi a oferit mai mult detalii despre atribuţiile pe care fostul arbitru le va avea. 

Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că acceptat. Aşteptăm să se apuce de lucru. Din discuţiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat trebuie să câştigăm campionatul din nou. 

Preşedintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condiţiilor, tot ce trebuie. Are toate atribuţiile, toate responsabilităţile pentru funcţionarea clubului. Cristi Balaj este o persoană deosebită, care sunt convins că va reuşi să facă linişte în club, armonie, politeţe, tot ce trebuie”, a spus acesta la ProX. 

Gadola a mai precizat şi că va încerca să ţină pasul cu FCSB şi Craiova, echipe care s-au întărit pe ultima sută a perioadei de transferuri: „Mi-e frică de faptul că s-au întărit aşa mult, dar vom face tot posibilul să fim chiar mai bine decât ei” 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele