Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Alexandru Dobre a jucat 23 de minute în eşecul lui Dijon cu Rennes, scor 1-5

Stranieri Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20139073/1/alex-dobre.jpg

Dijon, la care joacă Alex Dobre, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Rennes, într-un meci din etapa a 34-a a campionatului Franţei. Învingătorii au marcat prin Terrier ’16, ’71, Tait ’73, Nyamsi ’81 şi Grenier ‘90+2. Pentru Dijon a înscris Benzia, în minutul 10, din penalti.

  • Dobre a intrat pe teren în minutul 67.

Dijon este ca şi retrogradată în Ligue 2, acum fiind pe ultimul loc în prima divizie franceză, cu 18 puncte după 34 de partide.

Alte rezultate din Ligue 1:

  • Lens – Nimes 2-1
    Au marcat: Ganago ’17, Haidara ’77 / Ferhat ’53 (penalti)
    În minutul 25, de la Lens a fost eliminat Sylla.
  • Lorient – Bordeaux 4-1
    Au marcat: Wissa ’18, Moffi ’20, ’43, ’80 / Sissokho ‘84
  • Strasbourg – Nantes 1-2
    Au marcat: Ajorque ’44 / Castelletto ’53, Blas ‘76
  • Partidele Angers – AS Monaco şi Lyon – Lille au loc tot duminică.

Dobre, 20 de meciuri în acest sezon pentru Dijon 

În acest an, Dobre are 20 meciuri (501 de minute), 19 în prima ligă franceză şi unul în Cupa Franţei. Cu toate acestea, el nu s-a regăsit pe lista lui Adrian Mutu pentru EURO U21. Se pare că decizia ar fi fost luată din pricina unor neînţelegeri, culmea, dintre tatăl jucătorului şi Federaţia Română de Fotbal. Tatăl lui Dobre ar fi considerat peroana non-grata în cadrul forului.

Dobre are opt meciuri şi un gol pentru România U21. Ultimul datează din septembrie anul trecut, în chiar prima etapă a ultimelor preliminarii ale EURO, cu Danemarca, scor 1-2. A jucat 24 de minute.

Dobre s-a format în Anglia, la Bournemouth, unde a avut evoluţii bune chiar şi la echipa U21 a clubului. La nivel de seniori, a jucat la Bury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan (toate din Anglia). La Dijon a ajuns în august 2020, pentru un milion de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele