Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Alibec pleacă în această vară. Unde doreşte să evolueze atacantul Astrei

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19412195/1/ali.jpg

CFR Cluj a pierdut locul 1 în campionat, lucru care nu s-a mai petrecut de pe data de 31 august 2019. Trupa lui Dan Petrescu a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasare la Astra Giurgiu.

Denis Alibec a marcat golul egalizator, care a pecetluit soarta celor de la CFR, care nu reuşesc să revină în fruntea Casa Liga 1. Imediat după meci, atacantul a declarat că vrea să se transfere în această vară:

”Îmi doresc să plec pentru că nu pot sta la o echipă fără obiectiv. Sper că va veni o ofertă concretă. Vreau undeva să joc în cupele europene şi să fie stabilitate. Eu mereu am fost după fotbal. Dacă eram după bani, eram în China sau pe nu ştiu unde”, a declarat Alibec, la finalul partidei.

Legat de partida cu CFR, acesta a comentat:

”Mie nu-mi convine egalul, puteam chiar câştiga pe final. De ce să ne intimideze CFR? Au pierdut multe puncte, noi putem să ne batem de la egal la egal cu oricine. Normal că din plăcere jucăm, pentru ce? Jucăm pentru noi, pentru familiile noastre, să nu ne facem de râs. Dacă pierdem cu o candidată la titlu, ceilalţi ar zice că ne dăm la o parte. Pentru club e o perioadă proastă, dar noi ne mişcăm bine.

Vremea m-a deranjat azi. E o bătaie de joc. Căldura e marele inamic, nu ştiu cum joacă cei la ora 13. Am mâncat vreo 10-15 ţânţari, a fost cald şi acum”.

mail-share icon Email
viewscnt