Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Andrei Nicolescu, mesaj tranşant pentru jucătorii de la Poli Iaşi! "Ei dau şi ei ţipă"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21559701/1/dsc-0499-2048x1365.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare horror, în meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi. Tânărul fotbalist a fost făcut K.O. de către Josue Homawoo, iar medicii au intervenit de urgenţă pe teren.

Ovidiu Haţegan a scos cartonaşul din buzunar abia după ce Luca Mihai a fost urcat pe targă. Chiar dacă a urmărit de aproape tot ce s-a întâmplat pe gazon, arbitrul FIFA a hotărât să îi arate doar galben lui Homawoo.

Acum, Andrei Nicolescu a vorbit despre faza respectivă. Administratorul special de la Dinamo consideră că au fost circumstanţe de cartonaş roşu.

Totuşi, Nicolescu a spus despre Haţegan că a arbitrat corect meciul şi a precizat că cei violenţi au fost jucătorii ieşeni.

"Aş vrea să vorbesc de incident. Câteodată se întâmplă pe terenul de fotbal, dar e greu pentru familia copilului şi pentru noi. Eu am vorbit cu domnul Şfaiţer aseară. Dacă putem să facem ceva, să ajutăm, vom încerca orice. 

E un eveniment pe care nu mi l-aş dori nici la mine, nici la altă echipă. Sunt într-o poziţie ingrată în care eu trebuie să recunosc că erau circumstanţe. Sunt circumstanţe, e adevărat. Evenimentul ăsta e foarte trist, toţi trebuie să fim aproape de el, de familia copilului.

Să nu exagerăm (n.r. acuzaţiile că Haţegan i-a favorizat pe dinamovişti), cei care au fost mai agresivi au fost ei. Din păcate pentru ei, ei au ieşit mai şifonaţi din lupta asta fizică. Sunt alte faze în meci în care ei dau şi ei ţipă.

Din toate clinciurile din care au ieşit mai şifonaţi, ei sunt cei care lovesc, ei sunt cei care atacă. Dacă vorbim despre întregul joc, atunci jocul a fost foarte bine controlat. Dacă vorbim de faza respectivă, v-am spus că sunt într-o poziţie ingrată.

A fost un joc echilibrat în care eu nu am văzut ceva ce se poate reproşa şi exclud aceată fază, cu incidentul, care e o accidentare pe care nu ne-am dori-o niciodată", a spus Andrei Nicolescu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele