Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ansu Fati s-a accidentat din nou! Cât va lipsi ghinionistul talent al Barcelonei împrumutat la Brighton

Barcelona Publicat pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21416732/1/fati-ansu-la-brighton.jpg

Mijlocaşul spaniol Ansu Fati va lipsi trei luni după ce s-a accidentat în victoria cu 3-2 a echipei Brighton, în faţa formaţiei Nottingham Forest, din 25 noiembrie.

"Va avea nevoie de trei luni de recuperare. Este o veste proastă pentru noi, pentru că el juca mai bine, înţelegea mai bine ideea. Îmi pare rău pentru el şi pentru echipă, mai ales că Welbeck şi Enciso (de asemenea) nu joacă", a declarat antrenorul Roberto de Zerbi.

Ansu Fati (21 de ani) a debutat cu succes pentru Brighton, marcând patru goluri şi oferind o pasă de gol în 17 apariţii în toate competiţiile. Această accidentare vine la aproape trei ani de la ruptura de menisc cu Barcelona, care l-a făcut indisponibil timp de 10 luni (noiembrie 2020-septembrie 2021).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele