Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

Anul Nou cu muzică veche lăutărească la Prima TV

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21444928/1/fane-dumitrache-57-ani-cove-revelion-2024.jpg

Muzica autentică de taraf este cea care a însufleţit petrecerile românilor de peste 200 de ani, iar astăzi este aşezată la loc de cinste în Patrimoniul Cultural al României. În Noaptea dintre Ani, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever  a pregătit un Program Special de Revelion şi vă propune să păşiţi în Anul Nou cu Muzică Veche Lăutărească.

De la 22:00, telespectatorii sunt invitaţi să petreacă alături de Cove,  amfitrionul Programului Special de Revelion de la Prima TV, 2 ore cu muzică autentică lăutărească şi interpreţi talentaţi. Gabriel Coveşeanu (Cove) va avea alături de el Taraful  Bucureşti şi trei solişti de muzică lăutărească ce provin din trei generaţii diferite, o dovadă temeinică a faptului că muzica de acest gen are continuitate.  

Producătorii programului au ales 30 de melodii legendare lăutăreşti, cântate în trecut de Barbu Lăutaru, Maria Tănase, Zavaidoc, Fărâmiţă Lambru sau Romica Puceanu. Titlurile acestor melodii au fost trecute pe câte un cartonaş numerotat de la 1 la 30,  iar soliştii au tras la sorţi câte cinci melodii pe care le-au aranjat într-un colaj şi le-au interpretat live, spre bucuria celor prezenţi. Toate melodiile cântate în Programul Special de Revelion de la Prima TV vor fi interpretate LIVE! 

Alături de muzica lăutărească, telespectatorii Prima TV vor putea savura momente speciale oferite de invitaţii noştri: Vlad Grigorescu cu un număr impresionant de mentalism, Alina Statie o olteancă talentată din Balş cu o voce extraordinară şi Andrei Duban, cu un moment umoristic interactiv.

Prima TV îşi invită telespectatorii să intre în Anul Nou cu bucurie, sănătate şi să le iasă toate din Prima!

Despre solişti:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21444928/3/andra-baranga-21-ani-revelion-2024.jpg

Andra Maria Barangă, la cei 21 de ani ai săi, continuă tradiţia din familia ei, deseori cântând la petreceri alături de mama, tatăl şi fratele ei în Taraful Sorina şi Costel Cutiuţă.

Ionuţ Gulună, cunoscut în lumea lăutarilor cu numele de scenă Ionuţ de la Clejani, este o voce remarcabilă, un păstrător al tradiţiilor lăutăreşti din zona Vlaşca.

Fane Dumitrache este cea de-a treia voce invitată în acest program special de Revelion, un lăutar cu mare experienţă, cel despre care se spune că poate interpreta pe loc peste 300 de melodii lăutăreşti.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele