Ultima oră
Petrescu e mulţumit de reacţia jucătorilor săi: "A plecat norocul de la CFR, sper să se întoarcă". Discurs emoţionant despre Maradona: "Pentru mine e viu!" Petrescu e mulţumit de reacţia jucătorilor săi: "A plecat norocul de la CFR, sper să se întoarcă". Discurs emoţionant despre Maradona: "Pentru mine e viu!"
„Mă aşteptam să fie un rezultat mai bun, dar nici ceaţa şi nici frigul nu ne-au ajutat”. Iuliu Mureşan, previziuni triste pentru fosta sa echipă „Mă aşteptam să fie un rezultat mai bun, dar nici ceaţa şi nici frigul nu ne-au ajutat”. Iuliu Mureşan, previziuni triste pentru fosta sa echipă
Se cunosc primele echipe calificate în primăvara Europa League. AS Roma e printre ele Se cunosc primele echipe calificate în primăvara Europa League. AS Roma e printre ele
"Nu e un rezultat favorabil, dar mai avem meciul cu ŢSKA”. Chipciu a uitat deja de AS Roma şi e cu gândul la următorul adversar "Nu e un rezultat favorabil, dar mai avem meciul cu ŢSKA”. Chipciu a uitat deja de AS Roma şi e cu gândul la următorul adversar
"Noi vrem miracole, dar de multe ori are dreptate Mister!". Camora, discurs realist după 0-2 acasă cu AS Roma "Noi vrem miracole, dar de multe ori are dreptate Mister!". Camora, discurs realist după 0-2 acasă cu AS Roma
VIDEO | CFR - AS Roma 0-2. Fără şanse! Rămânem cu ochii în ceaţă după dubla cu romanii şi aşteptăm meciul cu codaşa ŢSKA VIDEO | CFR - AS Roma 0-2. Fără şanse! Rămânem cu ochii în ceaţă după dubla cu romanii şi aşteptăm meciul cu codaşa ŢSKA

Anunţ oficial! Ce se întâmplă cu sezonul de Liga Campionilor

Champions League Publicat pe 16 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19363781/1/liga-campionilor.jpg

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a anunţat clar că nu se pune problema ca sezonul din Liga Campionilor şi Liga Europa să se suspende definitiv! Oficialul a precizat că în aceste zile se discută la nivelul conducerii toate variantele realizabile după care stagiunea se poate mula.

A fost stabilit, deocamdată, un plan concret, ca primă variantă, dar acest lucru depinde în totalitate de evoluţia pandemiei de coronavirus şi de dorinţa echipelor de a accepta variata/ variantele. ”Există un plan concret pentru terminarea sezonului european. Cred că majoritatea ligilor vor fi în măsură să încheie campionatele lor. Cele care au ales să să nu o facă, vor trebui să dispute preliminarii dacă vor dori să participe la viitoarele competiţii ale UEFA.

Trebuie să aşteptăm confirmarea datelor de către Comitetul Executiv, însă pot să vă garantez asta: cupele europene se vor încheia în august, cu condiţia să nu se producă niciun cataclism.

Nimeni nu vrea să fie catalogat drept iresponsabil. Organizatorii competiţiilor naţionale au adoptat protocoale de securitate foarte serioase şi complete, care trebuie aplicate cu rigurozitate absolută. Riscul zero nu există la niciun nivel şi în niciun mediu de lucru. Cu toţii ne pregătim să ne protejăm”, a anunţat Ceferin în presa italiană.

Liga Campionilor şi Liga Europa se vede pe LOOK SPORT şi LOOK PLUS, dar până atunci, posturile transmit Bundesliga. Spectacolul începe cu ”Revierderby”. Borussia Dortmund şi Schalke 04 se întâlnesc într-un meci care naşte orgolii de zeci de ani, sâmbătă de la 16: 30. Programul complet:

Sâmbătă, 16:30:

  • Borussia Dortmund - Schalke 04 - LOOK PLUS
  • Leipzig - Freiburg - LOOK SPORT
  • Hoffenheim - Hertha Berlin - LOOK SPORT 2
  • Fortuna Dusseldorf - Paderborn - LOOK SPORT 3

Sâmbătă, 19:30

  • Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach - LOOK PLUS

Duminică, 16:30

  • FC Koln - Mainz - LOOK PLUS

Duminică, 19:00

  • Union Berlin - Bayern Munchen - LOOK PLUS

Luni, 21:30

  • Werder Bremen - Bayer Leverkusen - LOOK PLUS

Bundesliga se reia din etapa cu numărul 26. Bayern este lider, cu 55 de punte, urmată la o distanţă mică de Borussia Dortmund (51 puncte), Red Bull Leipzig (50 puncte) şi Borussia Monchengladbach (49 puncte).

Toate competiţii importante se văd pe canalele LOOK

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet. Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri