Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Aproape 600 de suporteri din DDB au renunţat să mai cotizeze după demiterea lui Rednic

Dinamo Publicat pe 24 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20521971/1/dinamo-4.jpg

Demiterea lui Mircea Rednic, înlăturat de directorul executiv Iuliu Mureşan de pe banca lui Dinamo, creează probleme mari financiare formaţiei din Ştefan cel Mare.

La aproximativ trei zile după ce Flavius Stoican a fost desemnat înlocuitorul lui Mircea Rednic , circa 600 de fani au renunţat să mai facă parte din programul socios ”Doar Dinamo Bucureşti”. Numărul membrilor DDB a scăzut de la 15.500 la 14.911, potrivit Gazetei Sporturilor.

”Ce vrem să înţeleagă toţi cei care s-au retras este faptul că fiecare retragere din program înseamnă un umăr mai puţin pe care se poate sprijini clubul!”, a reacţionat, printr-un comunicat, DDB.

De cealaltă parte, DDB Italia şi-a exprimat poziţia într-o manieră clară împotriva demiterii lui Mircea Rednic: ”REDNIC A FOST JUDECAT PENTRU NIŞTE MECIURI în care greviştii au jucat cu gândul să scape de antrenor. Interesant este că singurul meci câştigat a fost cel în care nu au jucat liderii de sindicat. Conflictul era pe viaţă şi pe moarte.

Puciştii erau dispuşi să sacrifice orice. Inclusiv meciuri. Nu mai aveau nimic de pierdut, mai ales că urma să fie daţi afară. Singura lor şansă de a continua la Dinamo era îndepărtarea lui Rednic.

Din păcate, greviştii au primit muniţie din partea unor persoane cheie, care le-au transmis că războiul lor va avea succes. Aceleaşi persoane care nu au ieşit niciodată să-l apere cu adevărat pe antrenor. Au dat doar nişte semnale false de susţinere, sub presiunea suporterilor care erau într-o majoritate covârşitoare de partea antrenorului.

NU POŢI SĂ DECLARI PUBLIC CĂ REDNIC ARE SUSŢINERE TOTALĂ şi apoi să-l execuţi printr-un comunicat sec pe o pagină. Poţi fi nemulţumit de antrenorul Rednic. Şi noi avem unele lucruri să-i reproşăm. Dar să n-ai nicio legătură cu Dinamo şi să umileşti una din gloriile acestui club ESTE CEVA DE NEACCEPTAT!”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele