Ultima oră
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria aduce sărbătoarea în tabăra oaspeţilor VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria aduce sărbătoarea în tabăra oaspeţilor
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci

”Are culoar bun către titlu”. Verdict tranşant în privinţa luptei pentru campionat în SuperLiga | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21365811/3/fcsb-cfr-cluj.jpg

Lucian Goian şi Ionuţ Rada au analizat lupta la titlu din SuperLiga României, considerând că aceleaşi echipe vor emite pretenţii la locul 1. În emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Goian a numit şi echipa pe care o vede câştigătoare a campionatului, pe CFR Cluj.

În primul rând, specialistul Prima Sport nu consideră că FCSB şi Universitatea Craiova pot duce ritmul foarte bun până la final, deja observând sincope din partea celor două formaţii.

Însă, referitor la CFR Cluj, Lucian Goian crede că ardelenii au avut şi au evoluţii care dau încredere. Asta chiar dacă în vară s-au făcut multe schimbări la nivelul lotului de jucători. 

Cred că echipa CFR, dacă ne raportăm la faptul că U. Craiova nu câştigă, iar FCSB are probleme, are un culoar favorabil către titlu, sincer! Cred că anul acesta titlul va fi luat de echipa care va câştiga contra formaţiilor mici. Până acum, în duelurile directe echipele cu pretenţii s-au anulat reciproc. Pentru CFR, cu Oţelul e greu de câştigat. Pentru FCSB, un meci cu Petrolul e greu de câştigat.

Aşa cum e vorba că un campionat e câştigat de apărări, aşa cred că se aplică şi că un campionat se câştigă cu echipele mici”, a declarat Lucian Goian, iar Ionuţ Rada a afirmat:

CFR Cluj, chiar dacă a schimbat mult lotul, a făcut un sistem, un alt stil de joc, nu e uşor. În vară au fost mulţi jucători aduşi, nu ştiam cum va fi, nici CFR nu cred că ştia cum va fi. Dacă eşti acolo, vrei să câştigi, eşti într-un moment bun. Farul are început dificil şi trebuie să profiţi de asta. Şi alte echipe au un start de campionat nu foarte bun”.

Preşedintele CFR-ului a lămurit polemicile cu privire la Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi (25 de ani) şi-a pierdut brusc statutul de om de bază la CFR Cluj. Kosovarul nu a fost o opţiune în ultima vreme pentru Andrea Mandorlini.

Preşedintele clubului a dezvăluit că singura problemă e legată de modul în care Krasniqi se pregăteşte, nefiind vorba de un conflict între club şi jucător.

”Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi. Dacă te deranjează ceva, singura soluţie este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă eşti convins că meriţi mai mult, trebuie să demonstreze.

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă cei mai buni jucători, cei mai bine pregătiţi sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câştige, rezultatele îl ţin”, a a explicat preşedintele ardelenilor, pentru Fanatik.

  • 10 partide a bifat Krasniqi pentru CFR Cluj în acest sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele