Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Barcelona a ajuns la fundul sacului! Vrea să îi reducă salariul starului Robert Lewandowski

Barcelona Publicat pe 25 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21438892/1/profimedia-0725665849.jpg

Barcelona e la fundul sacului! Catalanii au probleme cu banii de mai mult timp, iar în ultima perioadă balanţa s-a înclinat serios în defavoarea lor, pentru că, potrivit publicaţiilor de presă sportivă din Peninsula Iberică, vor să îi reducă salariul lui Robert Lewandowski, unul din liderii vestiarului.

  • La Liga se vede în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. 

Polonezul ar urma să aibă un salariu mai mare din stagiunea următoare, conform contractului semnat în vara lui 2022, când a fost adus de la Bayern Munchen, dar Barcelona vrea să îi reducă şi remuneraţia actuală, în valoare de 13 milioane de euro pe sezon. Din stagiunea 2024-2025, polonezul ar trebui să câştige cu trei milioane mai mult, 16 milioane de euro.

Barcelona vrea să îi reducă salariul starului Robert Lewandowski

La finalul acestui campionat, Barcelona va demara, se pare, negocieri pentru a-i oferi un salariu mai mic decât cel stipulat şi acum în contract.

Atacantul polonez Robert Lewandowski a ajuns la FC Barcelona în vara lui 2022, fiind przentat pe stadionul Camp Nou, în faţa peste 50.000 de suporteri. În acest timp, a bifat 67 de meciuri, 42 de goluri şi 13 pase decisve.

În actuala stagiune are nouă goluri şi cinci pase de gol în 21 de meciuri.

Acţiunea care accentuează ideea că Barcelona are mari probleme cu banii

Barcelona a jucat un amical de 5 milioane de euro în SUA, la 24 de ore după un meci în La Liga. La doar 24 de ore după victoria cu 3-2 cu Almeria în La Liga, FC Barcelona a pierdut, scor 2-3, în faţa mexicanilor de la Club America, într-un meci amical în Statele Unite.

Golurile catalanilor au fost marcate de Lamine Yamal şi Marc Guiu. Pe teren au fost prezenţi şi câţiva dintre jucătorii cheie ai echipei, printre care Robert Lewandowski, Frenkie de Jong, Andreas Christensen şi Joao Felix. După meci, antrenorul Barcelonei, Xavi, a evidenţiat aspectele pozitive ale evenimentului.

"Acest tip de meci este pozitiv pentru Barcelona. Clubul se află într-o situaţie în care trebuie să ne adaptăm, să oferim spectacol fanilor din Statele Unite, care ne primesc întotdeauna cu afecţiune"

Întâlnirea dintre cele două cluburi era programată de mult timp şi, mai ales, avea un aspect financiar important pentru FC Barcelona, care, potrivit presei catalane, ar fi primit între 4,5 şi 5 milioane de euro pentru acest meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele