Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Barcelona pierde un om de bază pentru duelul din Supercupa Spaniei cu Real Madrid

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21459081/1/profimedia-0792928627.jpg

Accidentat, brazilianul Raphinha nu va putea juca duminică, în finala Supercupei Spaniei, de la Riad, împotriva lui Real Madrid, a anunţat vineri FC Barcelona.

Raphinha (27 de ani) s-a accidentat la coapsă în meciul cu Osasuna, câştigat joi seara de catalani, scor 2-0, şi a declarat forfait pentru finala de duminică a competiţie, unde FC Barcelona va înfrunta pe Real Madrid.

Clubul nu a anunţat în comunicatul oficial care va fi perioada de indisponibilitate a jucătorului.

Xavi se confruntă cu probleme înaintea meciului cu Real Madrid, având mai mulţi accidentaţi: Gavi, Marcos Alonso, Ter Stegen, Inigo Martinez şi Raphinha.

În acest sezon Raphinha a jucat 20 de meciuri, a marcat patru goluri şi a oferit şapte pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele