Ultima oră
VIDEO | Ce echipe detestă Radu Banciu cel mai mult: "Am mai multe!" VIDEO | Ce echipe detestă Radu Banciu cel mai mult: "Am mai multe!"
Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid
FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian
Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB
Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano
Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră” Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră”

Barcelona pistonează permanent ţinta Eric Garcia. Fotbalistul şi-a dat acordul, dar Manchester City se opune. ”Transferul e obligatoriu”

Barcelona Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19626148/1/eric-garcia.jpg

Eric Garcia (19 ani) este numele fotbalitului pe care Koeman vrea să îl aducă la Barcelona. Se pare că antrenorul catalanilor dar şi conducerea nu au uitat de fundaşul central de la Manchester City. Va fi trimisă o nouă ofertă către gruparea din Premier League.

Potrivit AS, Barcelona a înaintat o propunere în valoare de 30 de milioane de euro, dar şi anumite bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului pe Camp Nou, dar a fost declinată. Acum, se are în vedere înaintarea unei alte sume de bani, mai mare.

  • Eric Garcia, transferul obligatoriu pentru Barcelona”, notează Sport.

Interesul Barcelonei pentru Garcia a fost recunoscut şi în presa din Anglia, dar şi, oarecum, public de Guardiola. Fotbalistul refuză să îşi prelungească înţelegerea cu Manchester City, pentru a fi sigur că poate să plece. Astfel, dacă Barcelona nu îl ia cu bani, l-ar putea lua fără bani când intră în ultimele şase luni de contract.

"Sunt foarte fericit. Ştiu că a vrut să plece, dar va rămâne şi poate reuşim să-l convingem anul acesta să-şi prelungească contractul cu noi. E un băiat foarte stabil în multe, multe lucruri şi suntem foarte fericiţi", a spus Guardiola.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele