Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20403451/1/fbl-fra-ligue1-bordeaux-marseille-3-scaled.jpg

Hatem Ben Arfa (34 de ani) nu va mai ajunge la Rapid. Fostul fotbalist al celor de la PSG a efectuat vizita medicală la cei de la Esperance Tunis, iar dacă totul va fi bine va semna un acord pe două sezoane, informează cei de la Actu Foot.

Acesta are în CV echipe precum: Olympique Lyon, Olympique Marseille, Newcastle United, Hull City, OGC Nice, PSG, Rennes, Real Valladolid şi Bordeaux.

Francezul a fost dorit de Rapid, dar giuleştenii vor trebui să se resemneze şi astfel ratează cel mai tare transfer din ultimii al fotbalului românesc.

Alexandru Ioniţă, Albert Stahl, Alexandru Albu, Junior Morais, Dragoş Grigore, Claudiu Belu-Iordache, Ljuban Crepulja, Cristi Săpunaru, Romario Moise, Younes Bnou Marzouk şi Nicolae Carnat sunt jucătorii aduşi de Rapid în această vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri