Ultima oră
Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?” Cornel Dinu nu îşi explică ultimul transfer al celor de la Dinamo. ”Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?”
Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open Încă o favorită a părăsit prematur Australian Open
Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu” Becali îi dă credit lui Keşeru, dar nu îl vede titular. ”În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica şi Octavian Popescu”
Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent Galatasaray – Kasimpasa, joi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Ultima şansă pentru Moruţan şi Cicâldău să intre în graţiile lui Torrent
FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali FCSB, aproape de o lovitură! Fernando Varela poate semna gratis cu echipa lui Gigi Becali
Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat" Prima reacţie a lui Ionuţ Radu, după autogolul din Cupa Italiei. ”Sunt fericit că am debutat în acest sezon şi pentru că am câştigat"

Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20495531/1/bianca-andreescu.jpg

Bianca Andreescu a anunţat că nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19.

"A fost un an greu pentru mine. Am petrecut mai multe săptămâni în izolare şi carantină. În plus de asta bunica mea a petrecut mai multe săptămâni la terapie intensivă, ceea ce m-a afectat foarte tare. Uneori am simţit că purtam toată greutatea lumii pe umerii mei. Nu am putut să mă detaşez de ce se întâmpla, Vreau să-mi ofer mai mult timp să mă resetez şi să-mi revin. Drept urmare nu voi începe acest sezon în Australia", a scris Andreescu pe Twitter.

Andreescu are 21 ani şi este canadiană cu origini româneşti, părinţii ei fiind născuţi în România.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele