Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Borussia Dortmund a anunţat oficial numele noului lor antrenor. Cine îi va pregăti pe ”galbeni-negrii” din sezonul viitor

Borussia Dortmund Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20716061/1/borussia-dortmund.jpg

Borussia Dortmund a anunţat oficial numele celui care va prelua echipa din sezonul viitor, după ce s-au despărţit de Marco Rose. Este vorba despre Eric Terzic, care a ocupat funcţia de director sportiv, în sezonul recent încheiat.

Borussia Dortmund l-a demis pe Marco Rose, săptămâna trecută, în urma rezultatelor slabe înregistrare de ”galben-negrii” în sezonul 2021/22, mai ales în cupele europene. Înlocuitorul său va fi Eric Terzic, care a fost antrenor interimar în sezonul 2020/21 şi a ajutat-o pe Borussia să revină în formă la acel moment. 

Fanii l-au vrut pe Eric Terzic antrenor principal încă de atunci, dar dorinţa lor s-a îndeplinit acum. Germanul de 39 de ani a semnat un contract cu Dortmund pentru următorii 3 ani. 

  • Acesta a mai fost antrenor secund la West Ham şi Beşiktaş dar şi la echipele de juniori ale Borussiei Dortmund, la cea U16 fiind antrenor principal pentru două săptămâni, în 2013.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri