Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

BREAKING NEWS ǀ Formaţia cu pretenţii din Liga a 2-a a fost depunctată şi poate dispărea la finalul sezonului!

Chindia Târgoviște Publicat pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21351886/1/chindia-targoviste-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-8-08-2023-1.jpg

Chindia Târgovişte a primit o lovitură grea în plin sezon competiţional din Liga a 2-a. Fosta prim-divizionară din stagiunea precedentă a fost penalizată cu două puncte în clasament pentru restanaţele financiare adunate faţă de portarul Cătălin Căbuz, în prezent împrumutat de CFR Cluj la Hermannstadt.

Chindia Târgovişte, în mare pericol

De asemenea, Chindia nu va mai putea să efectueze niciun transfer până la achitarea datoriei, iar la fiecare 15 zile care trec, fără ca problema să fie rezolvată, va mai pierde încă două puncte, ceea ce poate conduce la un adevărat dezastru pentru echipă.  

Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul AFC Chindia Targoviste cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte.

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 28.09.2023 - 13.10.2023, s-au scăzut două puncte. Termen 1.11.2023, se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Chindia Târgovişte adunase 13 puncte şi ocupa locul 8 în clasamentul Ligii a 2-a. În urma penalizării, târgoviştenii vor rămâne cu 11 puncte şi vor pica pe poziţia a 11-a.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt