Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Burleanu, vot de încredere pentru Rădoi! "E un luptător, un simbol al generaţiei tinere de antrenori"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19570315/1/radoi-burleanu.jpg

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a manifestat încă o dată susţinerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi, în ciuda seriei de eşecuri ale 'tricolorilor' în ultimele meciuri. Burleanu a prezentat argumentele pentru care are încredere în Rădoi.

Luna octombrie a fost una de coşmar pentru naţionala României. ‘Tricolorii’ au pierdut play-off-ul cu Islanda pentru EURO 2020 (1-2), dar şi meciurile cu Norvegia şi Austria din Liga Naţiunilor (0-4, 0-1).

România va mai juca trei meciuri în acest an. Mai întâi, un amical cu Belarus, la Ploieşti, pe 11 noiembrie. Urmează două meciuri în Liga Naţiunilor: cu Norvegia, pe 15 octombrie, pe Arena Naţională; cu Irlanda de Nord, pe 18 noiembrie, la Belfast.

"Am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue şi sunt câteva argumente. Este moral să continue, este un simbol al generaţiei tinere de antrenori, dar şi în privinţa jucătorilor tineri. Să nu uităm performanţa istorică de a ne califica la Jocurile Olimpice. Este un antrenor integru şi este un element foarte important pentru noi.

Mirel e un tip luptător, nu cred că şi-ar dori să renunţe. În acelaşi timp, nu e un antrenor care să se agaţe de nişte clauze în contract. Haideţi să fim optimişti. Am văzut şi declaraţia domnului Hagi, care a spus că Mirel Rădoi trebuie să continue", a spus Răzvan Burleanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri