Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Cavani a scris istorie în PSG - Bordeaux 4-3! Primul jucător din istoria parizienilor care atinge această bornă

Ligue 1 Publicat pe 24 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19276573/1/cavani.jpg

Edinson Cavani (33 de ani) se află la sfârşitul aventurii la Paris Saint-Germain, dar asta nu l-a împedicat să intre cu adevărat în istoria clubului parizian. Atacantul din Uruguay a reuşit o performanţă incredibilă la cel mai recent meci al campioanei Franţei.

În partida cu Bordeaux, de pe teren propriu, câştigată de PSG cu 4-3, Cavani a marcat şi a ajuns la 200 de goluri pentru PSG, în 298 de meciuri. Astfel, este primul fotbalist din istoria clubului care trece de această bornă.

Dintre golurile marcate de Cavani, 138 au fost în Ligue 1, 30 în UEFA Champions League şi 32 în Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei. El joacă la PSG din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Napoli pentru 64 de milioane de euro, un record la acea vreme pentru campionatul francez.

De la Ibrahimovic, până la Neymar şi Mbappe, Cavani a făcut parteneriat cu fiecare vedetă pe care a avut-o PSG în perioada recentă şi niciodată nu s-a oprit din marcat, însă acest lucru se va întâmpla la finalul acestui sezon. Contractul lui Cavani cu PSG expiră, iar atacantul este dorit de echipe precum Atletico Madrid, Chelsea sau Inter Miami, în MLS.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele