Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

"Cei puternici se măsoară cu cei de nivelul lor". Reacţia lui Mutu faţă de grupa de la EURO şi anunţul clar: "Naţionala mare are prioritate!"

Echipa nationala Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19646262/1/mutu-u21.jpg


Trimis în Grupa A de la EURO 2021, alături de Germania, Olanda şi Ungaria
, Adi Mutu e conştient că va da peste adversari puternici la turneul final din Ungaria şi Slovenia, dar are încredere că va reuşi, cumva, să egaleze performanţa lui Mirel Rădoi din 2019. Totuşi, selecţionerul repetă că prioritate va avea naţionala mare.
 
"E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Ce să spun, nu aveam cum să picăm într-o grupă uşoară. Cei puternici se măsoară cu cei de nivelul lor. Vor fi meciuri frumoase, sunt încrezător în forţele noastre şi vom vedea ce va fi. Trebuie să joci cu fiecare până la urmă. Nu ne e frică de nimeni, din contră, mergem cu încredere. Vrem să repetăm şi, dacă se poate, să întrecem performanţa din 2019, care a fost un rezultat foarte important. Automat a devenit un obiectiv pentru noi, asta vrem să facem! 
 
Nu este avantajos, sunt multe echipe bune din Europa. Era altfel dacă erau doar opt. E mai lung, mai greu, cu echipe mai multe, dar avem încredere în noi.Întotdeauna prioritate are echipa mare, cred că am spus-o de zeci de ori (n. red - cu referire la suprapunerea turneului final cu startul calificărilor pentru Mondialul de seniori)", a declarat Mutu, pentru TVR, imediat după tragerea la sorţi de joi.

Tabloul complet al grupelor:

GRUPA A: Ungaria, România, Olanda, Germania
GRUPA  B: Slovenia, Cehia, Italia, Spania
GRUPA C: Islanda, Rusia, Danemarca, Franţa
GRUPA D: Elveţia, Croaţia, Portugalia, Anglia

Programul Grupei A:

Etapa 1:

  • România - Olanda
  • Ungaria - Germania
Etapa 2:
  • Ungaria - România
  • Germania - Olanda
Etapa 3:
  • Olanda - Ungaria
  • Germania - România
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri