Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

CFR Cluj a anunţat că s-a despărţit oficial de Juan Emmanuel Culio! Comunicatul ardelenilor

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20566341/1/culio.jpg

CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de veteranul Juan Emmanuel Culio, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria recentă a ardelenilor. Despărţirea a venit la doar 4 luni de la revenire. 

Culio a decis să rămână în Argentina, alături de familia sa, pentru că soţia lui se confruntă cu ceva probleme de sănătate. 

„Mulţumim, Juan Emmanuel Culio!  

Clubul CFR 1907 Cluj şi fotbalistul Juan Emmanuel Culio au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mijlocaşul şi-a dorit să fie aproape de familia sa în Argentina, acesta fiind motivul pentru care am decis de comun acord întreruperea contractului. 

Pe această cale îi mulţumim pentru tot efortul depus în culorile echipei noastre în toţi anii petrecuţi la CFR Cluj, îi dorim multă sănătate lui şi familiei sale şi îi reamintim că îl vom aştepta mereu cu braţele deschise înapoi acasă, indiferent de postura pe care o va alege”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Culio a sosit pentru prima oară în România, la CFR, în anul 2007. S-a transferat în 2011 la Galatasaray şi apoi s-a întors la clubul ardelean în 2017. 

În total are 241 de apariţii la CFR, 31 de goluri şi 34 de pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele