Ultima oră
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”

CFR Cluj a suferit la Arad, dar Bălgrădean e încrezător: "A revenit spiritul CFR-ului odată cu această victorie" VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20408549/2/universitatea-craiova-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-11-04-2021.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Alexandru Chipciu a înscris un gol superb, apoi echipa lui Dan Petrescu s-a apărat în repriza a doua. CFR Cluj a încheiat meciul cu şase fundaşi pe teren şi a tras de timp în prelungiri. Portarul Cristi Bălgrădean a declarat că o astfel de victorie arată spiritul de luptă al jucătorilor campioanei.

Alexandru Chipciu a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei, în minutul 27 al partidei de la Arad, cu o execuţie acrobatică.

CFR Cluj n-a trimis niciun şut pe poartă în repriza a doua, în timp ce UTA a ratat mai multe ocazii clare de gol.

Victorie chinuită pentru CFR Cluj, iar fanii gazdelor le-au strigat campionilor "Ruşine, ruşine", pentru tragerile de timp din prelungirile partidei.

"Am transpirat serios, am avut şi noroc pe final, dar cel mai important e că am reuşit să câştigăm. 1-0 e scorul perfect. Veneau sticlele pe lângă mine... n-am niciun conflict cu fanii. Am jucat aici în Liga 2, am stat opt ani la Arad, n-aş avea de ce să am un conflict cu suporterii de la UTA.

Venim după două victorii importante în campionat. Sper că a revenit spiritul CFR-ului odată cu această victorie. Aţi văzut cum au alergat, cum s-au bătut şi asta e cel mai important pentru noi. Mereu m-am simţit sigur când am jucat pentru CFR", a spus Cristi Bălgrădean.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20408549/1/clasament-cfr-cluj.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele