Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

CFR l-a trimis împrumut pe Alin Fică în Liga 2, la Comuna Recea

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19950843/1/fica.jpg

CFR Cluj nu se va baza nici în următoarea parte a sezonului pe Alin Fică (19 ani). Campioana României l-a cedat pe mijlocaşul central la Comuna Recea, informează Axa News, după ce în prima parte a sezonului a jucat la Rapid.

Fică are şansa la maramureseni de a evolua meci de meci şi astfel are ocazia de a se evidenţia pentru a-i convinge pe ardeleni să îl păstreze în lot pentru perioada din toamnă. El este un produs al celor de la CFR, acolo unde şi-a făcut junioratul, fiind unul din cei mai buni jucători U-19 ai echipei.

Se pregăteşte transferul unui super mijlocaş

CFR Cluj e la un pas să-i aducă un înlocuitor lui Damjan Djokovic. După ce afacerea Paul Anton a picat pentru moment, campioana României îşi îndreaptă atenţia spre Anas Tahiri, un mijlocaş belgian în vârstă de 25 de ani, care joacă în Olanda la Waalwijk.

Cei de la ProSport scriu că fotbalistul şi-a dat acordul pentru un transfer în Gruia din vară şi va veni liber de contract.

Sursa mai sus citată scrie că Tahiri va avea un salariu lunar de 20.000 de euro.

Cotat la 550.000 de euro, Tahiri, a cărui primă parte a carierei a fost legată de belgienii de la Lierse, poate acoperi toate poziţiile de la mijlocul terenului şi este, în viziunea lui Edward Iordănescu, omul potrivit pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Damjan Djokovic în Turcia, la Rizespor.
 
De altfel, Marius Bilaşc a anunţat, la Look Sport LIVE, că ardelenii se află în căutare de jucători: "În următoarele zile sunt convins că unul sau doi jucători vor ajunge la echipă. În această perioadă sunt discuţii cu foarte mulţi jucători. E important ca atunci când antrenorul sau conducerea se decid asupra unui jucător să fie alegerea bună pentru că suntem în plin campionat şi nu există timp de acomodare, ca el să se impună în echipă. E posibil orice, dar din câte ştiu cred că vom aduce jucători din străinătate", a declarat Bilaşco, marţi dimineaţă, în dialog cu Eduard Zelgin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele