CIPRIAN DEAC EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ O PRIMĂ REPRIZĂ MEDIOCRĂ. „MISTER NE-A TREZIT LA PAUZĂ” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

CIPRIAN DEAC EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ O PRIMĂ REPRIZĂ MEDIOCRĂ. „MISTER NE-A TREZIT LA PAUZĂ”

CFR Cluj a început cu dreptul în grupele Europa League, 2-1 cu Lazio, într-un meci spectaculos, transmis în direct de LOOK PLUS. Golurile clujenilor au fost marcate de Deac (minutul 41 penalty) și Omrani (minutul 75), după ce italienii au deschis scorul în minutul 25 prin Bastos.

Ciprian Deac a recunoscut că CFR Cluj a făcut o primă repriză palidă și a dezvăluit că Dan Petrescu i-a muștruluit pe jucători la pauză. Ce a urmat se știe. Campionii României au intrat montați pe teren, au dominat repriza secundă și au marcat golul victorie prin Omrani.

„Prima repriză a fost proastă, am fost crispați, nu știu ce s-a întâmplat cu noi. E bine că după pauză ne-am trezit și am jucat cu totul altceva. În a doua repriză ați văzut altă față a CFR-ului. Ne-a trezit mister la pauză. E bine că a făcut-o, ne-a spus că presiunea e la ei, să jucăm fotbal”, a spus Deac pe LOOK PLUS.

Internaționalul român a vorbit și despre faza la care a egalat din penalty. „A pus mâna pe minge doar ca să mi-o aducă Dkokovic”, a glumit Deac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine