Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Conducerea Farului, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Louis Munteanu: „Nu este normal!”

Farul Constanta Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21553349/1/munteanu.jpg

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunţat că intenţionează să îl transfere pe Louis Munteanu în perioada de mercato din vară.

Atacantul evoluează în acest sezon sub formă de împrumut de la Fiorentina la Farul Constanţa.

Ciprian Marica îl atacă pe Gigi Becali

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii clubului Farul Constanţa nu s-a putut abţine şi l-a „taxat” pe patronul FCSB-ului. Marica este de părere că latifundiarul din Pipera nu ar trebuie să mai facă astfel de declaraţii în plin sezon, arătând lipsă de fair-play.

„Pentru Louis Munteanu trebuie să fie o onoare faptul că e căutat şi există interes în continuare pentru el. Şi trebuie să fie în formă maximă în acest play-off, să joace cât mai bine în tricoul Farului.

Pe de altă parte, nu este normal ce se întâmplă cu aceste declaraţii (n.n. ale lui Gigi Becali). Nu este fair-play faţă de celelalte echipe!

A fost şi interesul Rapidului pentru Louis Munteanu. Dar dacă aşa înţeleg unii să joace… fiecare înţelege cum vrea această situaţie”, a spus Ciprian Marica, potrivit ProSport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Rapidul vrea să i-l sufle pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al echipei Rapid, a declarat la scurt timp după anunţul latifundiarului din Pipera că giuleştenii vor lua parte la licitaţia pentru transferul jucătorului.

În plus, omul de afaceri a subliniat că Rapid a contactat Fiorentina, dar este dorinţa internaţionalului român, precum şi dorinţa lui Gică Hagi primează.

„Am luat legătura deja!”

„Nu am început încă să ne gândim. Pe cei din intern îi ştim. Pe Louis Munteanu îl ştim. E cunoscut, îl vede toată lumea. Am spus că e interesant. Ni-l dorim, dacă se poate. Cred că nu e prima oară când sunt două cluburi importante interesate de un jucător.

 

E un jucător foarte bun. Fiecare va încerca să îl aducă. Am luat legătura şi noi cu Fiorentina. Probabil şi cei de la FCSB. Va conta probabil ce va vrea jucătorul. Probabil că va fi important ce va spune Gică Hagi”, a declarat Victor Angelescu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele