Ultima oră
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21565156/1/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

Farul Constanţa a dispus pe teren propriu, cu 5-1, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Eşecul drastic se poate explica şi prin faptul că pe bancă se află interimarii Ovidiu Hoban şi Francisc Dican. Ardelenii se vor bucura de revenirea lui Dan Petrescu la vară, iar ”Bursucul” pregăteşte schimbări masive.

Cei de la Fanatik anunţă 8 nume OUT din lot: Otto Hindrich, Cristian Bălgărdean, Petar Mamic, Ricu Zejnullahu, Anton Kresic, Cristi Manea, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri.

MM Stoica anticipează un transfer de marcă la rivali

Mihai Stoica este sigur că „bursucul” se gândeşte deja la câţiva jucători pe care îi poate aduce la echipa clujeană. Unul dintre primele transferuri ar putea fi chiar Yuri, fost jucător al „feroviarilor” între 2022 şi iulie 2023 şi a fost adus tot de Dan Petrescu.

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să îl aducă pe Burcă înapoi (n.r. râde). Dar sunt sigur că dacă semnează, primul transfer va fi Yuri. Am curaj să fac pariu.

Nu ştiu dacă va fi primul transfer, dar sunt sigur că Yuri va juca din vară la CFR dacă Petrescu se întoarce”, a spus Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele