Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Dani Alves, discurs-manifest: „Nu este vorba de bani, am venit aici pentru un vis!”. Anunţ important al brazilianului privind viitorul său

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20406402/1/69367813-1774863402550126-5924785154357723136-n.jpg

Dani Alves, fundaşul în vârstă de 38 de ani, s-a despărţit oficial de Sao Paulo. Brazilianul a postat un mesaj în care a vorbit despre decizia luată şi a anunţat că nu va semna cu niciun alt club pentru moment. 

Principalul motiv al despărţirii ar fi fost din cauza factorului financiar şi al unui conflict dintre brazilian şi şefii clubului. Dani Alves era cel mai bine plătit fotbalist din America de Sud, iar cei de la Sao Paulo nu-şi mai permiteau să-l plătească la fel şi în continuare. Conform relatărilor din presa internaţională i s-a propus un nou contract, pe care însă nu l-a acceptat.  

Mai mult, Alves ar fi plecat şi cu o restanţă salarială în valoare de trei milioane de euro. 

Acum, brazilianul a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram, în care dă de înţeles că nu banii au fost problema pentru care a părăsit clubul.  

„Vreau să vă informez că nu voi semna cu niciun club pentru tot restul anului. Am venit în Brazilia pentru visul unui copil, iar visul s-a împlinit. A fi campion cu inima este nepreţuit. Nu este vorba despre bani, este despre valori, despre bărbăţie, despre caracter!

Trebuie luate decizii dificile, iar ca de obicei, nimic în viaţa mea nu a fost uşor. Este doar o altă decizie. Vă mulţumesc tuturor pentru interes, dar aş dori ca acest capitol să fie închis fără nicio interferenţă. Ştiu că s-au spus multe lucruri, dar adevărul este unul singur, am venit aici pentru un vis şi plec de aici împlinit. Mulţumesc foarte mult!”, a scris Dani Alves.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri