Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Dani Coman confirmă că Hermannstadt vrea doi jucători de la FCSB. ”N-ar fi corect faţă de ei să stăm de vorbă înainte de meci”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21423517/1/fcsb.jpg

Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu nu vor mai juca la FCSB, lucru previzibil, în contextul declaraţiilor date de Gigi Becali în ultima vreme.

Fotbaliştii vor fi trimişi ”la pachet” sub formă de împrumut la Hermannstadt. Jurnaliştii de la ProSport scriu că cele două cluburi vor suporta salariile în mod egal.

Rotariu este remunerat la FCSB cu 20.000 de euro, iar Radaslavescu primeşte 12.000 de euro.

Preşedintele sibienilor, Dani Coman a confirmat interesul pentru cei doi jucători ai liderului din Superliga.

Da, este adevărat. Îi dorim pe Dorin Rotariu şi pe Radaslavescu. Există interes din partea noastră, dar, deocamdată, nu am vorbit cu jucătorii. Vom vorbi după meciul pe care îl avem (n.r. FCSB – Hermannstadt).

N-ar fi corect faţă de ei să stăm de vorbă înainte de meci. Noi nu procedăm aşa. N-am discutat absolut nimic cu jucătorii. Nu ştim dacă vor să vină. Am stabilit ca, după meci, să stăm de vorbă cu ei”, a declarat Dani Coman, pentru iAM Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele