Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”

Hermannstadt Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21571658/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024-2.jpg

Hermannstadt a câştigat pe teren propriu, 2-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Sibienii au deschis scorul pe teren propriu, în minutul 38 al meciului cu Petrolul, când Valerică Găman a înscris cu o lovitură de cap. În repriză secundă, ploieştenii nu au mai avut pretenţii ofensive şi, în minutul 75, Ianis Stoica a stabilit scorul final al înfruntării: 2-0 pentru Hermannstadt, care devine lider în play-out, având acelaşi număr de puncte cu UTA, 31, dar un golaveraj mai bun. Petrolul este pe locul al cincilea, cu 26 de puncte.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a declarat la finalul meciului că e mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi de efortul făcut.

De asemenea, tehnicianul a subliniat că meciul a fost unul plin de ”presiune”, însă sibienii au reuşit să le facă faţă prahovenilor şi să obţină punctele dorite.

”E adevărat, chiar dacă a fost un meci de luptă, am controlat prima repriză. A fost presiune. Au venit fazele fixe şi ne-au reuşit. Pe astfel de terenuri, cine marchează primul câştigă meciul. Îmi felicit băieţii pentru efortul făcut. 

Petrolul are jucători de calitate cu care poate face diferenţa. În a doua repriză ne-au pus probleme. Jocul lor a făcut ca noi să ne retragem puţin. Am urmărit aceste pase în spatele fundaşilor. Pentru că era clar că ei vor risca mai mult. Ne-a ieşit, a venit şi golul de 2-0. E o victorie muncită şi meritată.

Zic eu că suntem printre puţinele echipe care nu să spun că le-am citit  jocul, dar am avut în meciul direct (n.r. vs. Oţelul Galaţi) un meci foarte bun, cu agresivitate. E o echipă foarte bună, pe stilul lui Dorinel”, a spus Marius Măldărăşanu după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele