Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

De ce l-a dorit Adrian Mutu pe Hervin Ongenda? ”Briliantul” a făcut un anunţ important despre viitoarele transferuri la Rapid

Rapid Publicat de Emanoil Ursache pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21019951/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-10-02-2023-2.jpg

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a analizat transferul la echipa sa al lui Hervin Ongenda, fotbalist care s-a remarcat în Superligă la FC Botoşani.

Mutu a explicat că Rapid are nevoie de Ongenda în special datorită calităţii sale de a scoate adversari din joc prin dribling. ”Briliantul” a mai spus că, cel mai probabil, trupa ”alb-vişinie” nu va mai efectua un alt transfer.

Hervin Ongenda, ultimul transfer al Rapidului

”Atunci când a fost la Botoşani a practicat un fotbal de calitate, un jucător care este bun în duelul 1-1. Destabilizează adversarele, ceea ce avem nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid. Sperăm să ridice la nivelul aşteptărilor şi să ne ajute.

Cred că s-a închis mercato odată cu venirea lui Ongenda în această perioadă. Vom merge aşa până în vară şi după vom vedea ce concluzii vom trage în funcţie de ce rezultate vom avea în sezonul acesta.”, a declarat Adrian Mutu, tehnicianul giuleştenilor, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului dintre CS Mioveni şi Rapid Bucureşti.

Mutu a mai spus că nu se va putea baza pe Ongenda împotriva argeşenilor, fiindcă nu este pregătit 100 % din punct de vedere fizic: (n.r. Ongenda va juca împotriva Mioveniului) Nu, în niciun caz. De-abia a ajuns. Se va antrena zilele astea. Trebuie să-l punem la punct din vedere fizic. Va începe antrenamentele chiar astăzi, după amiază şi vom vedea ce se va întâmpla în săptămânile următoare”.

13 goluri şi 13 pase de gol a reuşit Hervin Ongenda pentru FC Botoşani în 108 meciuri, în toate competiţiile. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a debutat în fotbalul mare la PSG, unde a strâns două goluri şi 3 pase de gol în 16 meciuri.

Alături de PSG Ongenda are un palmares impresionant, chiar dacă nu a jucat în multe partide: două trofee Ligue 1, o Cupă a Franţei, o Cupă a Ligii Franţei şi 3 Supercupe ale Franţei. El a mai ieşit campion o dată în Cipru cu Apollon Limassol.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele