Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Declaraţie amuzantă. Eroul Clinceniului a spus că ar vrea să meargă la o rivală din campionat

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19464978/1/ser.jpg

Formaţia Hermannstadt a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care ultimele două goluri s-au marcat după minutul 90.

Marian Şerban a fostul salvatorul trupei lui Ilie Poenaru, după ce a marcat la ultima fază şi a adus un punct nesperat celor din Clinceni.

”Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez şi am câştigat un punct, care e meritat, pentru că ne-am creat destule ocazii şi cred că meritam chiar victoria” a spus ”eroul” lui Clinceni.

Şerban este fotbalistul celor de la Universitatea Craiova, dar dat sub formă de împrumut la ilfoveni. Acesta a declarat că şi-ar dori să revină în Bănie. ”Cu siguranţă, de-asta am venit aici, să joc cât mai mult, să o fac cât mai bine, să mă întorc, să joc pentru Universitatea Craiova”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri