Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Diagnostic groaznic pentru jucătorul lui Poli Iaşi, după intervenţia horror a lui Homawoo de la Dinamo | EXCLUSIV

Poli Iași Publicat pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21558776/1/desktop-screenshot-2024-04-14-21-40-03-40.png

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, iar diagnosticul pus de medici este unul groaznic. 

  • Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical. Mijlocaşul a fost internat de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti, iar Horia Ivanovici a dezvăluit diagnosticul medicilor la Fanatik Superliga.

”Multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie şi somnolenţă profundă. Se aşteaptă interpretarea celui de al doilea CT, dar medicii au zis că vor trebui să anunţe organele de anchetă, ca în cazul unui eveniment cu act de violenţă. Suntem la Elias, aşteptăm cel de al doilea CT”, a dezvăluit Horia Ivanovici la Prima Sport.

Verdict clar dat de Cristi Balaj! „Nici nu există discuţii! Sunt dezamăgit de cei din camera VAR!”

Cristi Balaj a intrat în direct în emisiunea Fanatik Superliga şi a analizat fazele controversate de arbitraj din acest meci. Fostul arbitru consideră intrarea lui Homawoo (Dinamo) trebuia sancţionată cu eliminare.

„Ovidiu Haţegan, care în general arbitrează excelent şi nu întâmplător ne mândrim cu el atunci când evoluează pe plan extern şi are prestaţii bune şi în campionat, face totul perfect încă de la început. Intervine imediat, face aceste gesturi prin care solicită echipei medicale să intervină.

Este roşu indiscutabil, nici nu există discuţii! Sunt dezamăgit şi de cei din camera VAR, care nu i-au atras atenţia lui Haţegan. Nu înţeleg cum de i-a dat doar galben şi nu înţeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus că este un roşu indiscutabil”, a declarat Cristi Balaj, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele